woensdag 3 februari 2016

WNF adoptie: een knuffel voor je Valentijger

Ben je op zoek naar een origineel Valentijnscadeau en weet je dat je geliefde houdt van de natuur? Laat je dan eens van je meest knuffelige kant zien en adopteer een knuffel van het Wereld Natuur Fonds. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Het WNF heeft namelijk een groots symbolisch adoptieprogramma, waarbij je een ijsbeer, tijger, dolfijn, olifant of een panda kan adopteren. Voor € 35 heb je het luxe adoptiepakket. Hierin zit een adoptieformulier, informatie over het dier dat je adopteert en natuurlijk een lieve kleine knuffel. Alles wordt netjes bij je geleverd in een luxe cadeaubox.

Adopteer een dier en help hiermee eenmalig (je bent dan niet meteen donateur) het WNF om dit dier te kunnen beschermen in het wild. Geef je aapje een orang-oetan cadeau en je valentijger een stoere kleine tijger. Wanneer je deze week nog bestelt, heb je de knuffel nog voor Valentijn in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.