woensdag 26 september 2018

Knallend afscheidsfeest voor Blijburg

Heb jij nog geen plannen voor het aankomende weekend, maar wel zin in een fantastisch festival met knallende muziek en leuke activiteiten voor de kinderen? Ga dan 28, 29 en 30 september naar Blijburg, dé strandtent van stadsstrand IJburg. Dit feest zal de moeder van alle festivals zijn, want het is tevens het laatste festival wat op het strand bij deze tent wordt gevierd. De reden hiervoor? Strandtent Blijburg moet verdwijnen voor de bouwplannen van de gemeente Amsterdam. Het afscheid biedt twee dagen en drie nachten entertainment. Bijna alles is overdekt en je kan op de camping blijven slapen. (foto: Blijburg)

La Grande Finale

Blijburg bestaat al sinds 2003. Oprichtster Stanja van Mierlo koos de naam Blijburg niet zomaar. Zij wilde een vrijplaats bieden voor mensen waar zij blij kunnen zijn. Iedereen is welkom bij Blijburg. Dus ook tijdens La Grande Finale. Naast muzikaal spektakel (kolkende beats op de dansvloer, spontane jams maar ook klassieke tonen van een verdwaalde pianist) kan er heerlijk gegeten worden, is er een festivalmarkt om doorheen te struinen en weldadige wellness aan het water (met een sauna, hottubs, tipi’s en workshops). Er zullen bonte parades zijn en betoverende rituelen worden uitgevoerd. En verblijf je op de Camping Extraordinaire dan heb je sowieso toegang tot alle pre- en after party’s.

Line-up

Maar wie komen er dan allemaal op dit evenement? Wat dacht je van bijvoorbeeld Jett Rebel, DeWolff, Spaceandtime, Franca, MPS Pilot, Pitto, Isis & Mozes, Kareem Raïhani, El Natty, Arjuna Schiks, Dirk van der Wal, Les Biftecs, Joly Mangos, Par Hasard en Lieke Dijkstra? En dat is slechts de line-up voor de zaterdag tot middernacht. Voor de volledige lijst en het programma kijk je op de website.

Voor kinderen

Voor kinderen is er een speciaal programma op zondag 30 september vanaf 11 uur met theatershows, dans, moppen tappen en nog veel meer. Om 16.00 uur vertrekt de kinderoptocht, begeleid door een brassband en de Nar van Blijburg, naar de grote houten olifant (die ’s nachts ceremonieel in de fik zal gaan) om deze te versieren. Het kinderprogramma wordt rond 18.00 uur afgesloten door de 12-jarige DJ Z Bass, die urban en Moombahton-hits draait in de knusse kelder.

Bestel je tickets

Wil jij dit grandioze eindfestival niet missen? Check dan snel Blijburg.nl en koop je entreetickets. Hier vind je ook hoe je een plekje op de camping boekt. Je vindt Blijburg aan Zee aan de Pampuslaan 501 te Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.