maandag 25 september 2017

Goed Doel Gaia Nature Fund

In het Limburgse Kerkrade ligt een zeer mooie, grootse dierentuin genaamd GaiaZOO . Via verschillende werelden maak je hier kennis met verschillende dieren die je ver weg en dichtbij huis kan tegenkomen. Volgens GaiaZOO hebben de dierentuindieren de rol van ambassadeurs voor hun familie in het wild. Helaas hebben de wilde soortgenoten het niet altijd even makkelijk. En om bedreigde diersoorten te helpen, richtte GaiaZOO in 2005 de natuurbehoud stichting Gaia Nature Fund op. Een fonds dat met donaties al verschillende organisaties en eigen projecten heeft gesteund. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – GaiaZOO 2014)

Adoptieprogramma
In het park zamelt Gaia Nature Fund geld in door middel van onder meer het GaiaZOO adoptieprogramma. 10% van het adoptiegeld gaat naar het natuurbehoudfonds. Je kan alle dieren uit het park adopteren en je kan zelf bepalen hoeveel geld je eraan kan besteden. Al vanaf € 25 is het mogelijk om een dier te adopteren.

Geld voor goede doelen
Het is ook mogelijk om direct aan het Gaia Nature Fund geld te schenken. Hiermee worden verschillende goede doelen gesteund, waaronder al eerder Red Panda Network en Rainforest Alliance die een cheque in ontvangst mochten nemen. Op dit moment steunt Gaia Nature Fund een groots gierenproject en helpen ze mee om de berberapen in het wild een handje te helpen. Op de website GaiaZOO.nl/gaia-nature-fund lees je meer over de bijzondere projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.