dinsdag 12 september 2017

Europa-Park vierde jaar op rij beste attractiepark ter wereld

Van harte gefeliciteerd Europa-Park! Het Duitse attractie- & resortpark is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot het beste attractiepark ter wereld. Dit gebeurde tijdens een spectaculaire Awards show afgelopen weekend in het Amerikaanse Connecticut. De verkiezing ‘Golden Ticket Awards’ geheten, wordt ieder jaar door het internationale vakblad ‘Amusement Today’ georganiseerd. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Prestigieuze award
De titel ‘Beste Attractiepark ter Wereld’ is een zeer felbegeerde titel en het is zeer bijzonder om deze vier keer op rij te winnen. Het is de belangrijkste categorie van de hele verkiezing. De winnaars worden niet zomaar gekozen. Hiervoor doet de redactie een beroep op experts en fans van attractieparken en achtbanen uit de gehele wereld. Zij bepalen de winnaars in de verschillende categorieën. En dat is niet mis.

Grootste attractiepark van Duitsland
Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland met veel attracties, ritjes en achtbanen verdeeld over verschillende thema’s. Je maakt een reis door Europa aan de hand van alle themawerelden en attracties. Eigenlijk heb je aan één dag niet genoeg om het gehele park te bezoeken. Gelukkig heeft het park ook een eigen vakantiepark. Boek een huisje en ervaar zelf waarom Europa-Park het beste attractiepark van de wereld is.

In de prijzen
Jürgen Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park, nam, samen met zijn zoon Frederik, de award in ontvangst en dat ze trots zijn, dat spreekt haast voor zich. Het geeft vertrouwen om nog meer leuke attracties en evenementen te bedenken. Dat het park populair is, blijkt ook uit de andere awards die het park al ten deel vielen dit jaar. Zo ontving het park van Tripadvisor voor de vijfde keer op rij de Travelers' Choice Award voor beste attractiepark in Europa. In eigen land is het park ook populair, zo bleek uit onlangs gepubliceerde resultaten in 'Welt am Sonntag' van een onderzoek onder 40.000 Duitsers. Zij wezen Europa-Park aan als meest familievriendelijk attractiepark van Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.