donderdag 14 september 2017

ANWB verkiezing ‘Leukste Uitje’ weer gestart

Afgelopen januari ging de Efteling er alweer met de titel Leukste Uitje van Nederland vandoor. Gekozen door de ANWB leden liet het park GaiaZOO en Diergaarde Blijdorp achter zich. Ook per provincie werden de allerleukste uitjes in het zonnetje gezet tijdens de speciale bijeenkomst op de vakantiebeurs. Nu is het alweer tijd om je stem uit te brengen voor volgend jaar. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Wat vind jij nu het Leukste Uitje van Nederland? DierenPark Amersfoort? Toverland? Apenheul? Toch weer Efteling of gaat GaiaZOO er weer eens met de hoofdprijs vandoor? Ben je lid van de ANWB en wil je mee stemmen? Ga dan naar de website LandvanANWB.nl en breng je stem uit. Hiermee maak je kans op een dagje uit naar keuze voor het hele gezin. Je kan stemmen op het Leukste Landelijke uitje en natuurlijk op je favoriete uitje per provincie. En dan wordt het weer afwachten hoe de prijzen verdeeld gaan worden. Ik vind het nu al spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.