woensdag 17 juni 2015

Cenzaa: thee om bij weg te dromen

Wanneer je bij het FloatCenter Amsterdam kiest voor een Floatsessie in combinatie met een wellness behandeling, dan kun je een heerlijke behandeling verwachten met de producten van het Nederlandse Cenzaa. Het verzorgingsmerk biedt vier geurlijnen, namelijk Sweet, Calming, Rebalancing en Energetic. Deze vier lijnen hebben hun eigen ingrediënten, waardoor ze je in een heerlijke stemming brengen. Kies je voor Calming dan zal je worden gemasseerd met de massageolie uit deze lijn, maar ook je bodylotion en bijvoorbeeld geurkaarsen in de kamer worden van deze geurlijn gebruikt. Er zijn zelfs vier bijbehorende theeën. Ideaal, want na het floaten of een massage is het heel goed dat je voldoende drinkt om eventuele vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Dream Tea
De Dream Tea lijn van Cenzaa bestaat dus ook uit een Calming, Rebalancing, Energetic en Sweet Dream Tea. Alle smaken zijn geheel biologisch, waardoor je deze met een gerust hart kunt drinken. Iedere thee draagt bij aan de stemming waar je in bent of aan het resultaat dat je wilt bereiken. Zo helpen de kruiden en vruchten van Calming om je te kalmeren, zijn er aan Rebalancing ingrediënten toegevoegd die het lichaam detoxen en in balans brengen en van de Energetic krijg je extra energie. De zoete Sweet Dream Tea is echt een heerlijke thee waarmee je een geluksmomentje voor jezelf creëert. Geur- en smaakbeleving zijn bij de Dream Tea theeën heel belangrijk, waardoor je echt lekker weg zal kunnen dromen bij het drinken van deze thee. Hmmm…

Thee-ei of losse zakjes
De Dream Tea thee is verpakt in een luxe zwarte box met daarin een doorzichtige pot met een zilverkleurig deksel. Zowel op het omdoosje als op de pot staat de naam van de thee. Dat is wel zo handig natuurlijk. De thee is geschikt voor een thee-ei of voor recyclebare theezakjes die je zelf kunt vullen. Een schepje van de mix is voldoende voor een mok heerlijke verse, aromatische thee!

Geproefd: Cenzaa Rebalancing en Sweet Dream Tea
Van de vier theetjes heb ik de Rebalancing en de Sweet Dream Tea mogen uitproberen. Beide zijn echt rijk van smaak. De thee blijft licht van kleur, hoe lang je ook het zakje of ei in je mok laat hangen. Als je de pot openmaakt, komt het heerlijke aroma van de thee je al tegemoet. Ook wanneer het in het water aan het trekken is, ben je al helemaal aan het wegdromen. Het is geen thee die je even tussendoor moet drinken, maar echt thee waar je de tijd voor moet nemen. Sweet is lekker zoet dankzij banaan en aardbei en Rebalancing kruidig dankzij kamille en hibiscus. Echte aanraders.

Goed voor je huid
De Dream Tea van Cenzaa is niet alleen lekker, maar de speciale samenstelling draagt ook nog eens bij aan een mooiere huid of een betere bloedsomloop en stofwisseling. Daarom is de thee een moment van rust meer dan waard. Geniet iedere dag van je favoriete smaak.

Wil je kennismaken met Floaten? Doe dan mee met de speciale Facebook actie. Mee doen kan tot en met maandag 29 juni!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.