dinsdag 9 juni 2015

Verwend op het L’Oréal event

27 mei was in onderweg naar een zonovergoten Amsterdam voor een persevent van L’Oréal. Dit soort evenementen zijn altijd de kersen op de slagroom op de taart die mijn werk heet en dit event van L’Oréal vormde hier zeker geen uitzondering op. Tja, wie houdt er nu niet van om lekker verwend te worden.

Het event vond plaats in het gezellige Tobacco Theater in het centrum van Amsterdam. Na een heerlijk vers fruitsapje werden we uitgenodigd om plaats te nemen voor de introductie van een nieuw product. Meer mag ik hier echter nog niet over zeggen, maar wel dat er allerlei lekkere dingen zoals fruit en honing in de ruimte stonden. Maar dit waren niet de enige introducties. Zo konden we kennismaken met de nieuwe lente/zomerlijn van essie en vast konden kijken naar de nieuwe winterkleuren. Mijn nagels werden gelakt met Pret-a-surfer, uit de nieuwe collectie. Ook werd er gedemonstreerd hoe je je wenkbrauwen het beste kunt ‘kappen’ en verzorgen met Brow Drama van Maybelline New York, kon je een lipstick laten graveren en opgemaakt worden door niemand minder dan Hildo met het La Pallette Nude Beige van L’Oréal.
En alsof dat nog niet genoeg verwennerij was, zat er nog een doosje met macarons van Tout Patisserie uit Amsterdam Zuid. De nieuwe producten zal ik de komende weken de revue laten passeren. Het was in ieder geval weer ontzettend leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.