zaterdag 13 juni 2015

Summer must haves van Hema

De zomer is in volle gang: we zijn de afgelopen week weer getrakteerd op heerlijk zonnig weer. Je hebt eigenlijk gewoon zin om naar het strand te gaan! Daarom kun je sinds deze week bij Hema terecht voor de leukste en meest knallende zomerlooks. Deze zijn overigens verkrijgbaar bij de Hema winkels en via de webshop van Hema. Twee van de zomerse trends van Hema Beauty zal je echt aan je collectie zomermake-up willen toevoegen. De ene is hemels blauw, de ander zorgt voor sexy verzorgde lippen.

Zomers blauw
Het koele blauwe water van een zwembad, het prachtige blauw van de lucht, je favoriete jeans shorts… blauw hoort bij de zomer. De zomertrend van Hema geeft ons ook een overdaad aan denimblauw. Je nagels en ogen mogen beide helemaal in het blauw worden gestoken. Wist je trouwens dat het blauw van deze lijn ervoor zorgt dat het wit van je ogen witter lijkt? Heb je meteen een frisse oogopslag als de zwoele zomeravond met dat barbecue feestje een beetje laat is geworden… In de collectie vind je onder meer een fijn oogpotlood, nagellak en mascara terug. Naast blauw bevat de lijn ook witte invloeden. Want wat is er nu zomerser dan een combinatie van wit en blauw?

Beachproof lippen
Je lippen hebben het in de zomer soms zwaar te verduren. De warme lucht, gecombineerd met een zoute zee of zwembadwater, kunnen de tere huid van je lippen aardig uitdrogen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maak je lippen helemaal beachproof met de zes nieuwe zomerkleuren van de Moisturising Lipstick collectie. Frisse roze, perzik en koraaltinten voeren in deze lijn de boventoon. De kleuren staan extra mooi met een door de zon gekuste huid. Bovendien verzorgen de lipsticks je lippen optimaal, dankzij de zijdezachte crèmetextuur met verzorgende bestanddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.