donderdag 18 juni 2015

Marley Spoon: iedere dag lekker eten

We leiden allemaal een vol en druk leven. Soms lijken de dagen echt voorbij te razen. En na een lange, maar leuke dag, wil het koken er nog wel eens bij inschieten. Alhoewel: je wil nog wel eens wat makkelijks maken wat in je routine zit in plaats van iets nieuws. En dat terwijl gevarieerd eten juist zo lekker en belangrijk is. Laat je dan eens helpen met de dagelijkse boodschappen door Marley Spoon en ontvang heerlijke, makkelijk te bereiden recepten, waar je iedere dag weer van zal genieten. (foto’s: Marley Spoon)


Boodschappen bij je thuis bezorgd
Het leuke aan het Marley Spoon concept is dat je iedere week een box thuisgebracht krijgt met verse ingrediënten. Deze zijn helemaal afgewogen voor de bijbehorende recepten in de box. Neem je een Marley Spoon box voor je zelf of voor vier personen? Dan krijg je dus netjes voor hetzelfde aantal porties aan ingrediënten thuisgebracht. Makkelijk niet waar. Je hebt dus nooit meer een excuus om niet gezond te koken.

Heerlijke recepten
Nog leuker is dat je zelf je recepten uitkiest. Je maakt op de website een online account aan en vervolgens geef je aan op welke dag je wat zou willen klaar maken. Je favoriete recepten kun je eenvoudig opslaan en je zal ook suggesties krijgen voor iets nieuws van Marley Spoon, op basis van je smaakprofiel. Eet je vegetarisch? Ook dat is zeker geen probleem. Er is keuze genoeg. In de box worden ook receptenkaarten meegeleverd. Dat is dan weer handig als je de computer of je tablet niet in de keuken neer wil zetten. De recepten zijn samengesteld door echte chef-koks, maar zijn door iedereen te maken. Dus ook wanneer je weinig kookervaring hebt. Bovendien kun je tussendoor ook de bestellingen pauzeren of aanpassen. Bijvoorbeeld als je ineens vrienden over de vloer krijgt of wanneer je met vakantie bent.

Verse ingrediënten
Alleen de beste ingrediënten mogen in een Marley Spoon box zitten. En niet alleen de beste: ook de meest verantwoorde ingrediënten, zoals biologische groenten, eerlijk geteelde kruiden en scharrelvlees of vis. De boxen worden met gekoelde trucks bij je thuisgebracht. Na bezorging zijn alle ingrediënten zeker nog vier dagen vers.

Thema weken
Daarnaast laat Marley Spoon je ook graag kennismaken met nieuwe smaken en ingrediënten. Zo kun je verschillende thema weken verwachten. Denk hierbij aan een Powerfoods box met heerlijke recepten vol goji bessen en quinoa. En wat vind je van een gezellige BBQ week, waarbij er allerlei heerlijke grill- en barbecuerecepten uit te kiezen zijn.

Altijd een gezonde maaltijd
Dankzij Marley Spoon heb je altijd een gezonde maaltijd op tafel staan, vanaf € 5,80 per portie (dit ligt uiteraard aan de ingrediënten). En het is voor iedereen geschikt.
Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.