zaterdag 18 april 2015

Zoover Awards 2015: Corendon de grote winnaar

Donderdag 16 april was het zover. In de Winkel van Sinkel te Utrecht werden de Zoover Awards 2015 aan reisorganisaties uitgereikt. Zoover is de vakantie en uitjes beoordelingswebsite van Nederland waar heel veel leden samenkomen om reisorganisaties en bezienswaardigheden te beoordelen. Voor de Zoover Awards zijn er maar liefst 220.000 consumentenstemmen uitgebracht en zo konden er per categorie de Beste en de Populairste reisorganisaties in het zonnetje worden gezet.


foto: Zoover/Sander Chamid

5 Awards voor Corendon
Reisorganisatie Corendon werd door de leden van Zoover maar liefst in vijf categorieën tot winnaar gekroond. Zo nam Corendon de Awards voor populairste aanbieder zonvakanties, populairste én beste low cost luchtvaartmaatschappij en tot beste allround touroperator mee naar huis. Ook de award voor beste aanbieder jongerenvakanties ging mee met Corendon naar Lijnden met het jongerenmerk Gofun.nl.

Nog meer winnaars
Maar niet alleen Corendon ging lachend naar huid. Solmar kreeg drie awards, Chalet.nl won er twee, plus nog eentje voor het nieuwe merk Italissima. Booking.com won twee awards, net als Landal, The Travel Club en Bolderman excursiereizen. Schiphol werd verkozen tot beste luchthaven van Nederland, terwijl NH Hotels de prijs voor Beste hotelketen in de wacht sleepte en Fletcher juist de meest populaire hotelketen was. In de nieuwe categorie Jongerenreizen ging de al eerder genoemde Gofun.nl er vandoor met de prijs voor Beste aanbieder van jongerenvakanties en Simbo Freestyle won in deze categorie de award voor Populairste.

Op ZooverAwards.nl kun je alle winnaars per categorie rustig teruglezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.