dinsdag 14 april 2015

Op Safari met A to Z Resorts & Safari

Tijdens mijn eerste dag op de Vakantiebeurs afgelopen januari maakte ik kennis met diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van Safarireizen. Omdat ik tijdens deze dag zoveel plezier heb gehad met de mensen van deze organisaties zet ik de komende weken deze apart in het zonnetje. Deze week is A to Z Resorts & Safari aan de beurt. Op deze stand werd ik getrakteerd op de mooiste uitzichten van Zanzibar en Tanzania. Want naast een echte jeepsafari biedt deze reisorganisatie ook een vakantie in het paradijs met witte stranden en een turquoise zee… (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Op safari in het paradijs
Zanzibar is een eiland dat voor de oostkust van Afrika ligt. Het eiland wordt beschouwd als een van de juwelen van de Indische oceaan en dat is niet zo vreemd als je ziet hoe paradijselijk en sereen dit eiland is. Zanzibar biedt parelwitte stranden, hangmatten, turquoise water en heel veel rust. Het ideale sprookjeseiland om te trouwen of om op huwelijksreis naar toe te gaan. Een verblijf op Zanzibar is heel makkelijk te combineren met een safari. In het oosten van het eiland bevindt zich het Africa Safari Camp (voor meer informatie kijk je op Africa-Safari.com) waar je een prachtige tocht kan maken langs de dieren. Ook in het mogelijk om rondom Zanzibar te duiken en te snorkelen. Maar het is ook mogelijk om een safari te maken in naburige landen, zoals Tanzania. (foto: A to Z Resorts & Safari)

Safari van A tot Z
Bij A to Z Resorts & Safari kun je werkelijk van A tot Z een prachtige vakantie boeken. Ze werken samen met de meest prachtige beach resorts die de perfecte basis vormen voor een geweldige, luxe vakantie. Veel excursies worden met kleine groepen ondernomen, zodat je optimaal kunt genieten. De reizen zijn All-inclusive, dat houdt in dat niet alleen het eten geheel verzorgd is, ook gewone drankjes, lokale vluchten (van het vliegveld naar je bestemming), toeristen belasting, de huur voor de jeep en een standaard accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van A to Z travel en laat je verwonderen door de schoonheid van Zanzibar. (foto: A to Z Resorts & Safari)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.