dinsdag 28 april 2015

Gun je huisdier ook een mooie vakantie

Op de Vakantiebeurs afgelopen januari heb ik naast reisorganisaties voor mensen ook kennisgemaakt met een reisorganisatie voor huisdieren. En dan voornamelijk nu nog voor honden en katten. Huisdieropvakantie.nl zorgt ervoor dat je huisdier geniet van een heerlijke vakantie, terwijl jij elders op vakantie bent. Hoe? Door middel van een persoonlijke aanpak en een gemoedelijke sfeer natuurlijk. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Vakantie voor je huisdier
Mijn hondje gaat altijd mee op vakantie, want ik vind het heel gezellig om samen met hem ergens heen te gaan. Daarom kies ik meestal voor een autovakantie binnen Europa. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mensen zijn die zonder hondje op vakantie willen gaan. Bijvoorbeeld omdat je op familiebezoek gaat in Nieuw Zeeland, die droomreis naar Los Angeles gaat maken of omdat je gaat honeymoonen op Zanzibar. Meestal wordt er dan opvang binnen de familie- of vriendenkring gezocht, maar is dit niet mogelijk, dan wordt er uitgeweken naar een pension. Of je brengt je hond naar een locatie van Huisdieropvakantie.nl en geeft je hond een echte vakantie met soortgenootjes. (foto: Huisdieropvakantie.nl, kattenhotel Dotje)

Puur genot voor hond & kat
Geef je hond of kat eens een heerlijke onbezorgde vakantie. Het boeken van een dierenvakantie die je gemakkelijk via de site en je vindt ook makkelijk een dierenhotel bij je in de buurt. Deze hotels zijn door de mensen van Huisdieropvakantie.nl zelf geselecteerd, want alleen het beste is goed genoeg. In de dierenhotels speelt je maatje lekker buiten, krijgt goed te eten en bevindt hij of zij zich in een huiselijke omgeving. Is je hond of kat meer op zichzelf gericht? Dan kun je ook privévertrekken boeken. Je huisdier heeft een eigen huiskamertje met een tuintje waar hij of zij lekker kan genieten van de welverdiende rust. Zo laat jij je vriendje ook makkelijker achter, want je weet dat zowel hij als jij kan gaan genieten van de vakantie. Meer weten? Kijk dan op de website. Hier vind je onder andere leuke filmpjes over het wel en wee in een dierenhotel. (foto: Huisdieropvakantie.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.