vrijdag 24 april 2015

Ben jij het nieuwe ELLEgirl covermodel?

Wat hebben Doutzen Kroes, Behati Prinsloo-Levine en Lara Stone gemeen? Juist: op jonge leeftijd sierden deze topmodellen de Nederlandse editie van ELLEgirl! Deze zomer is ELLEgirl terug als speciale extra zomereditie van grote zus ELLE en zal op 14 juli 2015 in de winkel liggen. Er is echter één probleem: er is nog geen nieuw covermodel! (foto’s: ELLEgirl)


ELLEgirl zoekt jou
Droom je stiekem van een modellencarrière en zie jij jezelf al op deze editie van ELLEgirl staan? Doe dan mee met de covercastingdag georganiseerd door ELLEgirl en Paparazzi Model Management (het modellenbureau dat onder meer Doutzen vertegenwoordigt). De winnares start haar carrière met een cover én modeserie welke in de speciale zomereditie te zien zal zijn. Maar dat is nog niet alles: ze krijgt ook een contract bij Paparzzi Model Management!
De castingdag vindt plaats op 18 mei en je kunt je aanmelden via elle.nl/ellegirlcovercasting en wie weet sta jij net als Behati, Doutzen en Lara deze zomer op de cover van ELLEgirl.


Doutzen, Lara & Behati op de cover van ELLEgirl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.