vrijdag 3 april 2015

Op Safari met BMS-Travellers

Tijdens mijn eerste dag op de Vakantiebeurs afgelopen januari maakte ik kennis met diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van Safarireizen. Omdat ik tijdens deze dag zoveel plezier heb gehad met de mensen van deze organisaties zet ik de komende weken deze apart in het zonnetje. Deze week is BMS-Travellers aan de beurt. Bij deze stand kreeg ik niet alleen een prachtige brochure, maar ook een fijne linnentas om alle mooie folders die ik die dag had ontvangen in te doen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Wat wil je zien?
Dat is eigenlijk de vraag die meteen gesteld wordt door de mensen van BMS-Travellers. Tja, wat wil je zien. Dat is best een goede vraag en als je naar het aanbod kijkt van deze reisorganisatie ook wel een moeilijke beslissing om te nemen. Wil je naar Tanzania, Rwanda of Uganda? Wil je naar Zimbabwe, Zambia of misschien Namibië en Botswana? Ieder land biedt zijn eigen schare aan wildlife en prachtige natuur. En als je dan hebt bepaald wat je wil zien en naar welk land je gaat, dan kun je ook nog kiezen of je een wandelsafari wil maken of toch liever in de jeep stapt voor een game drive. Dit klinkt misschien alsof je gaat jagen, maar dat is natuurlijk niet zo. Een game drive betekent dat je per voertuig op zoek gaat naar wilde dieren (game). Er wordt alleen met fotocamera’s ‘geschoten’. Daarnaast is het mogelijk om met een groep mee te gaan op reis door de natuur, alleen met je familie of gezin en het is zelfs mogelijk om privé safari’s te boeken. (foto: BMS-Travellers)

Verschillende programma’s
Dat de mensen van BMS-Travellers de mooiste plekjes van Afrika kennen is niet zo vreemd. Ze hebben namelijk medewerkers in Nederland en in Afrika. Het hoofdkantoor daar is te vinden in Tanzania. Een safari georganiseerd door deze reisorganisatie is altijd op maat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en daarbinnen kunnen er diverse meerdaagse safarireizen worden samengesteld. Weet je niet precies wat je wil – bijvoorbeeld omdat het de eerste keer is dat je op safari gaat – dan is dat ook zeker geen probleem. Dankzij de expertise en passie voor Afrika heeft BMS-Travellers ook diverse reissuggesties voor je samengesteld. Deze reisprogramma’s zijn uiteraard geheel naar wens aan te passen. Bezoek de mooiste plekjes van oost- en zuidelijk Afrika, samen met BMS-Travellers. (foto: BMS-Travellers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.