dinsdag 24 maart 2015

Op Safari met Pride Safaris & Tours

Tijdens mijn eerste dag op de Vakantiebeurs afgelopen januari maakte ik kennis met diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van Safarireizen. Omdat ik tijdens deze dag zoveel plezier heb gehad met de mensen van deze organisaties zet ik de komende weken deze apart in het zonnetje. Deze week is Pride Safaris & Tours aan de beurt. Hier ontmoette ik twee gezellige, zeer gastvrije mensen waarmee ik gewoon Nederlands en Zuid-Afrikaans heb gesproken. Heerlijk! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Bijzonder Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is een land met vele kanten. Je hebt de geweldige wijngaarden waar de lekkerste Zuid-Afrikaanse wijnen gemaakt worden, prachtige steden en adembenemende natuur. Wanneer je naar Zuid-Afrika afreist dan is het zeker aan te raden naar Kruger park te gaan. Dit is een zeer groot natuurgebied grenzend aan Mozambique waar je zeker leeuwen, olifanten en ander wild life kunt gaan bezoeken. En wat dacht je van de Tafelberg of van de prachtige bloemenvelden. Uiteraard ontdek je Zuid-Afrika het beste met een gids tijdens een prachtige rondreis georganiseerd door Pride Safaris & Tours. En sta niet raar te kijken als je tijdens je rondreis in eens oog in oog komt te staan met een Afrikaanse olifant! (foto: Pride Safaris & Tours)

Prachtige reizen voor iedereen
Het mooiste aan de tours van Pride Safaris & Tours is dat je een op maat gemaakte reis kunt maken door Zuid-Afrika, zodat je precies kunt ervaren wat je wilt zien. Er zijn verschillende rondreizen te boeken, maar daarbinnen kan er gevarieerd worden geheel naar de behoeften van de reiziger. En het mooie is dat of je nu met zijn tweetjes een reis wilt maken door Zuid-Afrika of met een grote groep dit gewoon mogelijk is. Ook organiseert Pride Safaris & Tours prachtige rondreizen door Zuid-Afrika, Zimbabwe, Botswana en Namibie tijdens de speciale 4 landen tour. Geniet van een betoverend landschap en van haar inwoners, samen met Pride Safaris & Tours. (foto: Pride Safaris & Tours)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.