dinsdag 17 maart 2015

Op Safari met Access Rwanda Safaris

Tijdens mijn eerste dag op de Vakantiebeurs afgelopen januari maakte ik kennis met diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van Safarireizen. Omdat ik tijdens deze dag zoveel plezier heb gehad met de mensen van deze organisaties zet ik de komende weken deze apart in het zonnetje. Deze week is Access Rwanda Safaris aan de beurt, waar ik op de stand op de foto ging in een heuse fotocamera! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Rwanda: meer dan alleen Gorilla’s in de mist
Rwanda is, zoals de naam van deze organisatie al doet vermoeden, de thuishaven van Access Rwanda Safaris. Nyungwe Forest, Volcanoes National Park en Lake Kivu zijn slechts drie van de nationale parken waar je oog in oog kan komen te staan met prachtige dieren en natuur. Rwanda is bekend van de film Gorilla’s in de mist. Dat is niet zo vreemd, want er leven hier – vooral in Volcanoes National Park – hoogland gorilla’s (mountain gorillas). Ze zijn te herkennen aan hun harige vacht – dit in tegenstelling tot de laagland gorilla’s die je veel in dierentuinen tegenkomt. Tijdens je safari door Rwanda kun je oog in oog staan met deze bijzondere familiedieren. Maar er is meer te zien en tijdens je reis door dit geweldige land zullen de rangers en reisleiders je de mooiste plekken en cultuur van Rwanda en naburige landen Tanzania, Uganda en Congo bijvoorbeeld laten zien. (Foto: Access Rwanda Safaris)

No road is long, with good company
‘Geen weg is te lang, wanneer je in goed gezelschap verkeert,’ zo luidt de slogan van Access Rwanda Safaris. En met deze mensen ben je altijd in goed gezelschap! Bovendien ga je met een eigen, klein clubje op safari. Bijvoorbeeld met je vrienden of familie. De safari’s worden helemaal op maat voor je samengesteld. Zo zal je de reis van je leven beleven. En dat is precies wat oprichters Ossy Kabbatende en Evert Jakobs voor ogen hadden toen ze hun unieke reisorganisatie begonnen. Want Rwanda moet je niet bezoeken, je moet het beleven. (Foto: Access Rwanda Safaris)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.