vrijdag 7 december 2018

Genieten van de Kerstmarkt op Kasteelpark Born

Zet deze Kerstmarkt maar vast in je agenda: 16 december, Kasteelpark Born in Limburg. De entree is gratis en je kan ook meteen Kasteelpark Born zelf bezoeken. En neem je een lang houdbaar product mee? Kasteelpark Born zamelt die dag namelijk voedsel in voor de Voedselbank. Kom ook vast in Kerstsfeer in Kasteelpark Born. (foto’s: Kasteelpark Born)

Bijzondere Kerstmarkt

Ieder jaar hult Kasteelpark Born zich in heerlijke kerstsferen. Overal branden lichtjes, er zijn winterse versnaperingen te krijgen (warme wafels bijvoorbeeld en hotdogs met zuurkool) en… je kan er de leukste handgemaakte cadeautjes voor onder de Kerstboom shoppen. De Kerstmarkt wordt gehouden in tenten op het terras van het kasteel. Natuurlijk klinkt er ook muziek. Deze wordt verzorgd door Kapel Sjravelaere Graathei. Zij komen in de middag, samen met de Kerstman. Maar tijdens je bezoek aan de markt, mag je ook gewoon gratis de dieren bezoeken.Voedselbankactie L1

Net zoals voorgaande jaren doet Kasteelpark Born mee aan de Voedselbankactie van L1. Ga je op bezoek in het park, neem dan een lang houdbaar product mee. Denk hierbij aan pasta, rijst, groente in pot of blik, vlees in blik, houdbare zuivel of pakken sap, koffie, thee, flessen olie en houdbaar broodbeleg (jam, pindakaas, hagelslag). Lever dit in op het terras bij de speciale stand en je krijgt – zolang de voorraad strekt – een zakje voer waarmee je de dieren in het park kan voeren.

Handige informatie

Op 16 december is Kasteelpark Born geopend van 10 uur tot 5 uur ’s middags. De Kerstmarkt duurt tot 4 uur in de middag. De entree is voor iedereen gratis.
Tijdens de Kerstvakantie is het park ook dagelijks geopend van 10 tot 5 uur. Op 25 en 26 december en 1 januari is het park gesloten. Op Oudejaarsdag sluit het park om 2 uur in de middag.
Voor meer informatie en tickets kijk je op KasteelparkBorn.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.