donderdag 20 december 2018

DierenPark Amersfoort lanceert Kerstsingle

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de dieren in DierenPark Amersfoort Jingle Bells zingen? Als je naar de Warme Winteravonden gaat, dan hoor je het ze waarschijnlijk doen. Want de dieren hebben samen een nieuwe kersthit opgenomen: Jungle Yells. En ja, het is binnenkort zelfs verkrijgbaar via iTunes en te beluisteren op Spotify. Zing, brul, blaf, grom of knor je gezellig mee? (foto: DierenPark Amersfoort)

Eigen dierenkoor

Op de single zijn allemaal dieren uit het Amersfoortse dierenpark te horen. Zelfs een hondje blaft met veel plezier mee, want in DierenPark Amersfoort zijn ook honden van harte welkom. Al deze geluiden leveren een vrolijke bewerking van Jingle Bells op. Het dierenpark heeft deze toffe single gemaakt, omdat Kerst voor iedereen is. Dus ook voor de dieren. Ook in het park zal de hit geregeld te horen zijn tijdens de gezellige Warme Winterweken en Winteravonden. De videoclip van Jungle Yells is overigens ook heel gezellig.Meer weten over de speciale winterweken in DierenPark Amersfoort? Kijk dan op DierenParkAmersfoort.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.