vrijdag 6 mei 2016

Fashion Friday: roze nagels

Nederland kleurt roze vandaag en het komende weekend. En dan met name de provincie Gelderland. De reden is simpel: de Giro d’Italia is gestart in Apeldoorn. De spectaculaire tijdrit van 9,8 kilometer door het mooie Apeldoorn startte vanuit de hal van Omnisport en finishen op de Loolaan. Een prachtig parcours en een prachtige etappe. Want ‘onze’ Tom Dumoulin rijdt morgen in het roze! Tijd om de nagels hierop aan te passen! (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Italiaans roze
De kleur van de Giro d’Italia is roze. Deze kleur is gekozen omdat dit de kleur is van het papier van de organisator van deze wielerronde: de Gazette dello Sport. Tijd om de nagels ook een roze tintje te geven. Voor deze funicure heb ik gekozen voor twee tinten roze. De ene is Raspberry Ice Cream van NYC en de tweede is Grape Sorbet ven Rimmel London Salon Pro Lycra. Raspberry Ice Cream is een echte volle roze ijskleur die niet zou misstaan in de Italiaanse ijssalon. Grape Sorbet is een iets warmere tint met een laagje parelmoer erin, waardoor er een zachte zijdeglans op je nagels ontstaat. Door de kleuren te combineren ontstaat er een speelse look. Ik heb er voor gekozen om de nagels om en om in de kleuren te lakken, voor een extra speels effect tussen satijnglans en volle kleur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.