donderdag 23 augustus 2018

Stem op je Leukste Uitje van Nederland

Efteling, DierenPark Amersfoort, Beekse Bergen, Apenheul, GaiaZOO, Toverland… Wat is eigenlijk het leukste uitje van Nederland? De ANWB vraagt zich dit ieder jaar weer af en gelukkig stemmen de leden van de ANWB massaal op hun favoriete uitjes per provincie en voor het land. Dat levert iedere keer weer verrassende en vooral zeer blije winnaars op. En daarom is het nu al weer mogelijk om te stemmen op jouw favoriete uitjes! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries - winnaars van 2018)

Stem mee

Ieder jaar worden er per provincie en voor het hele land de leukste uitjes uitgezocht door ANWB. Via de website LandvanANWB.nl is het mogelijk zelf uitjes te nomineren en mee te stemmen op alreeds genomineerde uitjes. En wie weet wint jouw favoriete uitje wel, net als GaiaZOO vorig jaar: Het Leukste Uitje van Nederland is…. En als je je stem uitbrengt, dan maak je kans op tickets voor een gezellig dagje uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.