dinsdag 28 augustus 2018

Dino’s veroveren Burgers’ Zoo deze herfst

Okay, de zomervakantie is net/bijna voor iedereen afgelopen, maar het is nu eenmaal nog zo’n kleine 8 weken en de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Plan maar vast een dagje weg tussen 13 oktober en 28 oktober richting de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo, als je durft tenminste, want maar liefst 50 brullende dino’s nemen het park over.
(foto: Koninklijke Burgers’ Zoo)

Dino’s in de Zoo

Het evenement heet Dino’s in de Zoo en je kan er al vanaf zaterdag 29 september van genieten in de Arnhemse dierentuin. Tijdens Dino’s in de Zoo doemen er verspreid over het park meer dan 50 brullende en bewegende dinosauriërs op in het park. De T-Rex met zijn 9 meter zal zijn angstaanjagende tanden laten zien, terwijl de net zo grote Triceratops gedwee lekker graast in het park. De grootste dino in het park wordt de indrukwekkende Brachiosaurus met een lengte van maar liefst 12 meter. Je kijkt geheid je ogen uit!

Interactief programma in de herfstvakantie

In de herfstvakantie van 13 tot en met 28 oktober worden er dagelijks interactieve en educatieve rondleidingen gegeven. Deze toer start om 10 uur. Tijdens de rondleiding worden de kenmerken van dino’s van toen gelinkt aan kenmerken van dieren die in de dierentuin leven. In de Bush staat dagelijks tussen 11:00 een 13:00 een informatietafel. En alsof dat nog niet genoeg is, is er voor kinderen een gratis speurtocht.

Te zien vanaf 29 september

Zoals gezegd is Dino’s in de Zoo al te zien vanaf 29 september tot en met de laatste dag van de herfstvakantie (28 oktober). Dino’s in de Zoo vereist geen extra entreetickets. Het is gewoon bij de normale prijs inbegrepen. Voor abonneehouders is een bezoek uiteraard kosteloos. Tijdens Dino’s in de Zoo is Burgers’ Zoo geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie kijk je op Burgerszoo.nl/Dinos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.