woensdag 26 april 2017

LifestyleLab Lente 2017: producten voor binnen, buiten en jezelf

Ieder jaar verzorgt MissPublicity verschillende kennismakingsmomenten met journalisten/bloggers en de bedrijven die zij als PR bureau vertegenwoordigen. Dit doen zij onder de naam LifestyleLab. Vorige week donderdag was ik daarom te gast bij Weesper Bar & Spijs aan de Weesperzijde te Amsterdam. Met een geweldig uitzicht op de Amstel. Het Lab was opgezet in de kelder van De Weesper; knus, gezellig en bruisend van de energie.
(foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Verwennerij
Een LifestyleLab bijeenkomst vind ik altijd puur verwennerij. Het is gezellig, je maakt kennis met nieuwe producten en mensen én… er valt veel te proeven of aan te raken. In het geval van proeven werd de innerlijke mens verwend met delicatessen uit de Rotterdamse Markthal, heerlijke chocolade van Hands Off My Chocolate (te lekker om te delen) en het Antwerpse merk Chalo serveerde een lekkere Chai Latte met een verfijnde ronde smaak. En voor wie er zin in had, liet een spannende cocktail mixen met jenever of likeur uit Gin stad nummer 1 van Nederland, Schiedam als onderdeel van Stichting Promotie Schiedam. En de gin lemon lemonade was erg lekker.Lekker leven
Naast de heerlijkheden voor de innerlijke mens, maak je ook kennis met lifestyle, gezondheid en beauty producten. Zo werden de nieuwe scheersystemen van Wilkinson voor dames geïntroduceerd. Om dit nog extra leuk te maken, kreeg ik een heel fijne beenmassage. Stoov verraste met heerlijke warmtekussentjes voor horecaterrassen. Maar je kan het natuurlijk ook gebruiken thuis in de achtertuin om nog langer van een lange zomeravond te genieten. De nieuwe velvet touch collectie van Sofacompany stond uitgestald en je kon kennismaken met de nieuwe huishoudelijke hulpjes van Brabantia. Ga je nog naar een festival, zwemmen of wil je het gehoor van je baby beschermen? Alpine heeft de beste gehoorbeschermers.Genieten
Kortom het was weer genieten van al dit moois. Een aantal producten zullen de komende weken de revue gaan passeren hier op de website de komende maand. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.