dinsdag 4 april 2017

Handig om mee te nemen: essence My Must Haves palette

Een dagje pretpark of een heerlijke vakantie: soms wil je tussentijds je oogschaduw even bijwerken. En met de My Must Haves palette van het altijd leuke essence (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in Nederland en Belgiƫ) kun je waar en wanneer je maar wilt je oogschaduw bijwerken. Het palette stel je bovendien helemaal zelf samen en kun je naar iedere gelegenheid aanpassen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

4 of 8 kleuren
Er zijn twee verschillende palette groottes verkrijgbaar in het assortiment: een palette voor 4 kleuren en eentje voor 8. De oogschaduwrondjes koop je er los bij. Haal ze uit hun verpakking, verwijder het dekseltje en duw het rondje via de randjes in het palette. Dankzij een uitsparing kun je het rondje ook gemakkelijk weer verwijderen. Dat is handig, want zo kun je je favoriete kleur gemakkelijk vervangen. Ook is het handig om zo het palette samen te stellen naar je stemming en behoefte.

Tip: bewaar de dekseltjes van de oogschaduwrondjes in je toilettas. Als je een rondje dat nog niet op is wil verwisselen door een andere kleur, dan kun je het gebruikte rondje afdekken en netjes opbergen.

Handig voor onderweg
Het My Must Haves palette is zeer handig om in je tas mee te nemen. Bijvoorbeeld naar het strand voor als je na een dagje luieren je make-up aan wil passen voor een avondje stappen. Ook handig om mee te nemen naar de sportschool, kantoor of op vakantie. Met 4 of 8 kleuren in je koffer hoef je niet alles mee te nemen. En het is natuurlijk ook gewoon handig en leuk voor thuis. Het assortiment aan kleuren bestaat uit een basiscollectie en zal door het jaar heen worden afgewisseld met seizoenskleuren. Zo heb je altijd een trendy palette bij de hand.


De kleuren op de foto zijn in het palette van links naar rechts: 13 snowflake, 05 cotton candy, 08 peach party, 06 raspberry frosting / Onder het palette: 16 dare to wear! en 18 black as a berry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.