dinsdag 21 juli 2015

Plopsa Nieuws

De gezellige parken van Plopsa zijn weer flink in de weer geweest. Daarom maar eens een blog geweid aan het nieuws uit de verschillende Plopsa parken waar jong en oud zal genieten van shows, attracties en speciale Meet & Greets met de vriendjes van Studio 100. Zo is er een nieuwe attractie die perfect is voor de zomer, is er weer een nieuwe ster onthuld op de Walk of Fame bij het Plopsa Theater en is Plopsa Indoor Coevorden jarig!
(foto’s: Plopsa Parks )

Gratis naar Plopsa Indoor Coevorden
Hieperdepiep Hoera! Plopsa Indoor Coevorden is 5 jaar! En dat betekent natuurlijk groot feest in dit Nederlandse Plopsa park. Daarom mogen alle kinderen van vijf jaar oud (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs met geboortedatum) gratis komen spelen. Zo is iedereen die vijf jaar oud is een beetje jarig deze zomer. Voor de voorwaarden en de gratis tickets voor de vijfjarige kijk je op PlopsaIndoorCoevorden.nl. En de nieuwe Maya de Bij show maakt het feest helemaal compleet.

Nieuw in Plopsa Coo: de Dinosplash
Laat die warme zomerdagen maar komen en ga lekker met het hele gezin naar Plopsa Coo. Hier opende namelijk op 18 juli de nieuwe waterattractie de Dino Splash. De investering van 2 miljoen euro bestaat uit drie waterglijbanen in dinosaurus thema. De glijbanen liggen rondom een vulkaan en is verder geïntegreerd in het natuurlijke landschap van Plopsa Coo. Natuurlijk roetsjten er mensen van het bestuur en bekende Vlamingen – waaronder Jean-Marie Pfaff – de glijbanen af in hun rubberen bootjes. Het was een zeer geslaagd feestje. Maar dat niet alleen: sinds zaterdag 18 juli heeft Plopsa Coo er ook twee nieuwe mascottes bij, namelijk wandelende dino’s. Je mag uiteraard met ze op de foto… als je durft.

Spetterende Zomerevents in Plopsaland
Plopsaland De Panne is jarig (25 jaar oud) en dat betekent feest! Iedere weekdag vanaf 20 juli tot en met 25 augustus geven Samson & Gert daarom een spetterende zomershow. Zelfs de Burgemeester zal daarbij even langs komen. En in deze periode wandelt Kabouter Klus op weekdagen door het park voor een Meet & Greet. Iedere zaterdag geeft hij een eigen show in het Plopsa Theater. De meiden van Prinsessia en de stoere helden van Ghost Rockers bundelen iedere zondag in juli en augustus hun krachten voor een spetterende show. Wauw! Maar er is meer! Elke zaterdag van juli en augustus mag je extra lang opblijven in het park. Plopsaland De Panne is dan namelijk tot 22:30 uur geopend voor de gethematiseerde nocturnes. Elke nocturne is anders, maar wordt altijd afgesloten met een adembenemende vuurwerkshow. Al deze evenementen zijn overigens in de toegangsprijs inbegrepen. Niet alleen in De Panne kun je genieten van de nocturnes, tijdens de zomervakantie kun je vanaf 22 juli elke woensdagavond in Plopsa Coo ook voor dit zomerse spektakel terecht. Helemaal bijzonder is dat de vuurwerkshow dan wordt afgestoken met de magische watervallen van Coo op de achtergrond!

Ster voor Wendy van Wanten
In Plopsaland De Panne bij het Plopsa Theater liggen allemaal mooie tegels op de grond. Dit zijn de sterren van Plopsa en Story en samen vormen ze een prachtige Walk of Fame. Onlangs werd er weer een ster onthuld, ditmaal door Wendy van Wanten. Een cadeau van Plopsa en Story voor haar vijfentwintig jarige jubileum aan het sterrenfirmament. Ze begon haar carrière als model, zette zichzelf in 1987 op de kaart als zangeres met het nummer Panne de Coeur en ze was in die tijd het brievenmeisje bij de Pin-up Club op tv. Haar carrière omvat allerlei soorten entertainment, waaronder muziek, televisie, theater en musical. Dan is een ster in Plopsa toch zeker dik verdiend. Op de Walk of Fame kom je nog meer bekende artiesten tegen, zoals Jan Smit, de meiden van K3 (ieder met een eigen ster) en natuurlijk Samson en Gert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.