maandag 6 juli 2015

Zomervakantie! Lekker erop uit

De zomervakantie is begonnen! Althans, voor Noord Nederland, regio Midden gaat dit weekend met vakantie en regio Zuid moet nog even een weekje wachten. Maar dat geeft niet, want de hele zomer lang zijn er leuke dingen te doen in Nederland. Vooral ook heerlijke zomeravonden! Drie van deze geweldige activiteiten heb ik uit de stapel gevist. Uiteraard is er nog veel meer te doen. Kijk voor de zomeractiviteiten eens op de websites van je favoriete uitjes. Wat ga jij deze zomervakantie doen?
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Negen Pleinen Festijn in de Efteling
Het is altijd al een feest in Efteling maar ook deze zomer wordt het feestje nog extra aangewakkerd tijdens het Negen Pleinen Festijn. Tijdens de zomervakantie is het park tot 8 uur ’s avonds geopend, maar op zaterdagavond barst het feest los en sluiten de poorten pas om Middernacht! Geniet mee in juli en augustus van live muziek en lekker eten. Durf jij ’s nachts nog in de Wildwaterbaan of in Joris en de Draak? En vanaf 18 juli gaat het nieuwe restaurant Pinokkio’s open met heerlijke Italiaanse specialiteiten. (foto: Berry de Nijs/ Writing Berries)

ZOO‘n ZOOmer in DierenPark Amersfoort
Lekker op het strand naar de dieren kijken? Ja het kan toch echt in DierenPark Amersfoort, want op het Fonteinplein is wederom een lekker strandje aangelegd om te relaxen. Tijdens ZOO’n ZOOmer kun je genieten van gezellige zomerse muziek en een eigen barbecue. Ga lekker op waterfietsexpeditie door De Grote Wildernis (nu geopend) of laat je kinderen van alles ontdekken over de dieren tijdens de speciale dierenexpedities. (foto: DierenPark Amersfoort)

Caribische Zomeravonden in Dolfinarium
Het Dolfinarium is altijd al een vrolijk waterpark, maar tijdens de Caribische Zomeravonden op 24, 25 en 31 juli en 1, 7, 8, 14 en 15 augustus barst het Tropische feest weer los. Met zomerse muziek, spectaculaire optredens, lekker eten en bijzondere drankjes waan je je even helemaal op een van de Caribische eilanden. Je kunt de dag afsluiten met een heerlijke barbecue (wel even van te voren reserveren, dit kan online). En je hoeft niet te haasten, want alle dieren (en kinderen) mogen tot 21:00 uur ’s avonds opblijven. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Dolfinarium 2014)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.