zondag 31 maart 2024

Writing Berries Maandoverzicht Maart 2024

Vrolijk Pasen allemaal! En wat voor prachtige dag is het geweest. Het was ideaal voor het zoeken van lekkere paaseieren. Zelfs als er een buitje valt. Het is immers nog maart. Maart betekent lente, maar ook regenbuien en zelfs soms nog sneeuw. Maart betekent ook dat Keukenhof weer opengaat en we volop kunnen genieten van de lentepracht. Deze maand stonden de artikelen dan ook zeker in het teken van lente en tulpen. Maar ook van dierentuinnieuws, olifanten, lente uitjes en meer. Maak er nog een mooi Paasweekend van of kruip op de bank en lees de 9 artikelen van afgelopen maand op je gemak door onder het genot van een paasbroodje of een chocolade eitje. (foto’s, mits anders aangegeven: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lente uitjes en Maart roert zijn staart

Op 1 maart start voor de weervoorspellers de lente al. Maar ja… maart roert nog altijd zijn staart en je weet dus nooit wat je kan verwachten. Dat kan wel weer lastig zijn voor het plannen van een dagje uit. Met deze tips lukt het zeker.

Uitgelicht 75 jaar Keukenhof

Deze maand opende Keukenhof voor de 75ste keer haar deuren om de wereld te laten genieten van de pracht en praal van de bollenstreek. Duik mee in de geschiedenis van het mooiste lentepark.

Dier van de Maand Penseelzwijn

Het is zo koddig om penseelzwijntjes te zien. Vooral wanneer ze voorbij hobbelen en die kwastjes aan hun oren stuiteren zo grappig door de lucht. Deze maand staat deze leuke varkenssoort centraal in Dier van de Maand.

Hond Gezond Veilig genieten van de tuin

Wat is het toch heerlijk om te genieten van de tuin. Mijn hond struint ook graag rond in de achtertuin. Natuurlijk houden we het voor ons samen hartstikke veilig. Bijvoorbeeld met deze verzamelde tips.

Dierentuin Nieuws vol nieuwe gebieden en geboortes

Dat het leven in de dierentuin altijd doorgaat, dat is gewoon een feit. En daarom is er weer veel nieuws om te delen vanuit diverse dierenparken rondom geboortes en prachtige nieuwe verblijven en gebieden.

Keukenhof is open en viert jubileum met een symfonie aan kleur

Het is de eerste dag van de lente en dus opent het mooiste lentepark haar deuren weer. Keukenhof viert dit jaar haar 75ste editie en dat deden zij op deze dag met een prachtige openingsshow bij de Mo.

Goed Doel Save the Elephants

Olifanten in Afrika hebben het best moeilijk, want soms staat er op hun eeuwenoude wandelpad ineens een dorp of is er een weg overheen aangelegd. Save the Elephants zet zich in om deze olifanten te helpen en mens-dier conflicten te verminderen.

Schrijfcoachtip Wandeltred van je personage

Wat zegt de manier van lopen over je personages? Meer dan je waarschijnlijk denkt. Het kan zelfs belangrijk zijn voor de spanning in een verhaal of om de gemoedstoestand van je personage weer te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.