maandag 25 juli 2022

Goed Doel Trees for All

Bomen. We kunnen er niet genoeg van hebben. Letterlijk kunnen we er niet genoeg van hebben. Bomen laten de wereld ademen, helpen de aarde afkoelen en brengen regen terug op plekken waar het heel droog is geweest. De organisatie Trees for All zet zich in voor het behouden van bossen en het planten van bomen en struiken in binnen- en buitenland. En met succes, want sinds 1999 zijn er al 6,8 miljoen geplant. Wist je trouwens dat je iemand via deze stichting ook een boom voor zijn verjaardag kan geven? (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Onmisbaar voor al wat leeft

De missie van Trees for All is simpel: de aarde weer van bomen voorzien. Bomen zijn onmisbaar voor al wat leeft. Bomen bieden beschutting en bescherming voor menig diersoort. Bomen zorgen voor water en voedsel. Daarnaast geven ze ons een schone lucht en zuurstof. En niet onbelangrijk; verkoeling! Bomen en bossen verrijken de biodiversiteit en bieden huisvesting voor dieren en andere planten om te groeien. Trees for All plant daarom bomen voor het leven. En dan echt voor al het leven; voor mens, dier en natuur.

Samenwerken is de sleutel

Trees for All werkt voor het verwezenlijken van hun doelen samen met verschillende partijen. Het is begonnen in Nederland, maar inmiddels werken ze samen met zo’n 1000 bedrijven over de wereld. Ook hebben ze 20.000+ donateurs die meehelpen met het herbebossen van de wereld. Op dit moment lopen er speciale projecten in Bolivia, Vietnam, Madagaskar en gewoon in ons eigen mooie Twente. De projecten hebben gemeen dat ze de natuur in ere herstellen, zodat het leven ook weer terugkeert naar de bossen en bomen.

Doe mee: geef een boom cadeau

Wil je meehelpen om de natuur te herstellen? Je kan samen met Trees for All een boom planten. Deze kun je symbolisch planten met een donatie. Hierbij geef je zelf aan waar in de wereld deze boom geplant mag worden. Je kan natuurlijk ook symbolisch een boom cadeau geven. Je krijgt hiervoor altijd een certificaat in huis. Er zijn nog andere leuke manieren om Trees for All te helpen de aarde weer in ere te herstellen. Kijk hiervoor op de website TreesforAll.nl en ontdek wat je zelf of als bedrijf kan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.