maandag 22 november 2021

Goed Doel: sokken voor het goede doel

Sokken. Je kan er eigenlijk niet genoeg van hebben én ze vormen een leuk cadeau voor de feestdagen. Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau én wil je ook nog eens een goed doel steunen? Dan heb ik drie goede cadeautips voor je: sokken. Het begrip steunkous zal zo eigenlijk niet meer hetzelfde zijn. Ga dus voor duurzaam en voor sokken met een verhaal deze feestmaand. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Wereld Natuur Fonds Sokken

Healthy Sea Socks maken in opdracht van WNF de leukste sokken met een onder water thema. Het bijzondere is dat ze voor een deel bestaan uit gerecyclede verloren of achtergelaten visnetten. Dat betekent dus dat je met de aanschaf van deze sokken meehelpt om de wereldzeeën op te ruimen. De sokken zijn per paar te koop, maar ook als toffe giftbox voor die ene sokkenliefhebber. In de collectie zijn damessokken, herensokken en kindersokken te vinden. Voor de allerkleinsten zijn er heel zachte sokjes waarmee je de orang-oetans van Borneo helpt te beschermen. Deze sokjes doen tevens dienst als handpopje! Meer weten? Kijk op WWF.nl/webshop. (foto: Wereld Natuur Fonds)

Alzheimer Socks

Al een aantal jaren brengt de Alzheimer stichting de speciale Alzheimer Socks op de markt. Dit is een paar sokken dat perfect bij elkaar past, maar toch van elkaar verschilt. De sokken vragen aandacht voor Alzheimer. Dit jaar staan er allerlei muzieksymbolen en instrumenten op de sokken. En er zijn gewone, alledaagse sokken en sportsokken te koop. De opbrengst gaat rechtstreeks naar onderzoek naar Alzheimer, zodat in de toekomst er middelen komen om deze ziekte te bestrijden. Kijk voor meer informatie – en de toffe sokken natuurlijk – op AlzheimerSocks.nl. (foto: Alzheimer Socks)

Held op sokken

Stichting Down Syndroom brengt Wereld Downsyndroomdag altijd op ludieke wijze onder de aandacht, namelijk door een paar vrolijke, gekke sokken. Ze horen bij elkaar en toch zijn ze net een tikkie anders. Net als mensen met het Syndroom van Down. Met de slogan ‘Word jij onze held op sokken?’ worden deze unieke sokken gepromoot. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in maten voor volwassenen en kinderen. Laat ook zien dat je een held op sokken bent (maar dan in een meer positievere vorm van betekenis) of geef ze cadeau. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Down Syndroom. Je bestelt ze gemakkelijk via DownSyndroom.nl. (foto: Stichting Down Syndroom)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.