donderdag 5 april 2018

Top 3 Leukste Uitje van Zuid-Holland

Met nog maar drie weken te gaan, loopt deze serie alweer bijna op zijn einde. Deze week staat de top 3 Leukste Uitje van Zuid-Holland centraal. De drie uitjes die door de leden van de ANWB zijn uitgekozen hebben alle drie met water te maken. De nummers 1 en 2 van deze uitslag hebben al eens eerder een trofee mee naar huis mogen nemen. Eentje ervan is redelijk nieuw in de uitslag. De drie uitjes hebben in ieder geval één ding gemeen: het zijn allemaal heerlijke dagjes uit. (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

1: Mariniers Museum

Net als vorig jaar ging ook dit jaar het Mariniers Museum er met de eerste prijs vandoor. Dit museum in de haven van Rotterdam vertelt de geschiedenis van de Mariniers in Nederland. Ondertussen leer je meer over de leefwijze van de Mariniers nu. Onder meer door zelf mee te doen aan een stormbaan. Het museum heeft voor kinderen en volwassenen leuke activiteiten. Bij Restaurant Mooii geniet je van een hapje en drankje, want al dat speuren en bestormen van de stormbaan veroorzaakt dorst en trek. (foto: Mariniers Museum)

2: Wellness Resort Elysium

Genieten met hoofdletter G en Ontspannen met een hoofdletter O. Dat doe je bij Wellness Resort Elysium. Vorig jaar nog op de eerste plek, dit jaar goed voor zilver. Het resort laat je dankzij de prachtige, sfeervolle saunaruimtes helemaal wegdromen naar een andere wereld. Zo is er een schitterende Duizend-en-een-Nacht bad, een Spirtueel bad en een Laguna. De sfeer helpt om je hoofd leeg te maken. Geniet ook van het zouwaterbad, de Alpenkruidensauna, hottubs, het verwarmde buitenbad en nog veel meer. (foto: Wellness Resort Elysium)

3: Thermen Holiday

De nummer 3 van deze top 3 behoort tot het Wellness Resort Elysium en is ook een wellness resort: Thermen Holiday heeft verschillende saunathema’s die helpen om je te ontspannen en relaxen. Wat dacht je van de Hobbitsauna of Bioscoopsauna. Geniet van de Siberische Banjasauna of de Japanse sauna. Ook de Lavelsauna en Grot sauna zijn zeker aan te raden. De verschillende baden en de schitterende relaxtuin maken het plaatje helemaal compleet. Dat wordt genieten. (foto: Thermen Holiday)


De gelukkige winnaars van Zuid-Holland (foto: ANWB)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.