donderdag 19 april 2018

De Tuinen van Appeltern: dagje uit vol tuininspiratie

Met dit mooie weer is het heerlijk om – als je die hebt – lekker in de tuin te zitten. Vooral als je terras er mooi bij ligt, het gras is gemaaid en je geniet van prachtige bloemen en planten. Het aanleggen van een tuin doe je misschien heel intuïtief op basis wat je mooi vindt of leuk lijkt. Daarom is het al leuk om naar De Tuinen van Appeltern te gaan. Want deze tuinen bieden volop inspiratie voor je eigen achtertuin. Daarnaast is het ook gewoon een heel leuk en bijzonder dagje uit. (foto: De Tuinen van Appeltern)

Gezellig dagje uit

Maar ook als je niet op zoek bent naar tuininspiratie ben je bij De Tuinen van Appeltern ook zeer welkom. De prachtige tuinen bieden een heerlijk decor voor een mooie wandeling. Er zijn leuke speeltoestellen voor de kinderen. Vooral op het Ontdekkingseiland valt er veel te ontdekken en te spelen. En natuurlijk strijk je even neer op het terras voor een kopje koffie en iets lekkers. Overigens als je geen zin hebt om de tuinen te bekijken, maar wel de winkel of het tuincafé wil bezoeken, dan kan dat dankzij het nieuwe entreegebouw.

Hét Tuininspiratie park

Tijdens je bezoek is het mogelijk om meer informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends te vergaren. Het is zelfs mogelijk om een tuinschets te laten maken van je tuin om zo de inspiratie die je opdoet, meteen toe te passen op je eigen tuin. Op de website lees je daar meer over.

Veel activiteiten

Door het seizoen heen worden er verschillende evenementen georganiseerd. Zo heeft iedere maand een eigen thema. Denk hierbij aan Het Terras, Lang Leve de Bloemen en Gevangen in Herfstkleuren. Er wordt zelfs Halloween gevierd in De Tuinen van Appeltern. Voor de complete agenda, openingstijden en andere informatie kijk je op www.appeltern.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.