woensdag 14 januari 2015

Hond Gezond: Dress your pet day

Vandaag is het Dress your pet day, oftewel: Kleed je huisdier aan-dag (een van de vele vreemde feestdagen die ik pas gevonden heb). Hoewel veel viervoeters dagelijks in een pakje worden gehesen, is dat eigenlijk niet nodig – hoe leuk het ook staat. Als het goed is, houdt een hond zichzelf namelijk warm met zijn dikke haren. Toch trek ik mijn hondje ook vaak een jasje aan tegen de kou, regen of sneeuw. Ten eerste zodat hij niet al te nat wordt en ten tweede omdat ik het leuk vind staan. En met Halloween doet hij natuurlijk ook altijd mee! Let wel: als je hond het niet leuk vindt om aangekleed te worden, doe dit dan ook gewoon niet. Fijne Dress your pet day. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)


Drie keer mijn hondje in zijn warme winterjasje (boven) en leuke (zelfgemaakte) Halloween kostuums

5 opmerkingen:

 1. Dat wist ik niet van deze feestdag. Tegenwoordig krijgt Billy soms een strik aangemeten voor de fun. Maar nooit lang, alhoewel ik niet de indruk heb dat hij het erg vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb onlangs een paar leuke websites gevonden met diverse gekke feestdagen. Ik zal je de links mailen, zitten ook veel leuke kattendagen bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh, dat zou ik héél tof vinden, kan je ze sturen naar volgend adres:
   billy@timecat.agency :-)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.