vrijdag 2 juni 2017

Kasteel Keukenhof presenteert tentoonstelling In Vorm

Landgoed de Keukenhof is gesloten, maar Kasteel Keukenhof heeft deze week haar deuren geopend voor de bijzondere tentoonstelling IN VORM. Deze tentoonstelling geeft een zomers vervolg aan het thema Dutch Design, het thema van de bloemententoonstelling. Deze bijzondere tentoonstelling is te zien tot en met 3 september. (foto’s: Keukenhof)

IN VORM, Kasteel Keukenhof designed
Het 19de eeuwse interieur van het kasteel vormt het decor voor glaswerk, porselein, meubilair en haute couture van Dutch Design ontwerpers en kunstenaars. De kunstvoorwerpen zijn afkomstig van kunstenaars en ontwerpers, zoals Victor & Rolf, Studio Job, Hella Jongerius, Hans van Bentem en Klaas Kuiken. De combinatie van kunst vanaf de jaren 1980 tot nu en de al aanwezige privé-collectie schilderijen uit de 17de, 18de en 19de eeuw geeft deze tentoonstelling een unieke sfeer.

IN VORM tot en met 3 september
De tentoonstelling IN VORM, Kasteel Keukenhof designed is door middel van rondleidingen te zien tot en met 3 september in Kasteel Keukenhof. Je vindt Kasteel Keukenhof op Landgoed Keukenhof, aan Keukenhof 1. Voor de navigatie gebruik je Stationsweg 51 in Lisse. Kijk op KasteelKeukenhof.nl voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.