dinsdag 5 januari 2016

Thundersports Sportkleding:
modieus, praktisch & lekker warm

Is ‘meer bewegen’ een van je goede voornemens van dit jaar? Dan wil je graag kleding die lekker zit en gewoon goed bij je past. Of je nu buiten of binnen aan sport doet, je schoenen moeten lekker zitten, je broek beweegt rustig met je mee en ook je shirt of – bij ons vrouwen – je sportbeha moet gewoon lekker aansluiten op je lichaam. In ieder geval mag je sportkleding je prestaties niet in de weg zitten. Sport je veel buiten dan ben je vaak ook nog eens op zoek naar onderkleding die je lichaam zowel warm houdt als zweet afvoert. Klinkt als een droom van iedere atleet… een droom die waarheid wordt wanneer je de sportkleding van Thundersports draagt.


Door sporters voor sporters
Ik ontmoette Jeroen Hertzberger – Olympisch hockeyer en medeoprichter van Thundersports – tijdens het Lifestyle Lab afgelopen oktober. De modieuze en felgekleurde sportbeha’s vielen meteen op, evenals de mooie hardloop of sportkleding. Hij vertelde mij dat Thundersports is ontwikkeld door sporters. Want wie weten er nu beter welke eisen je aan je sportkleding moet stellen dan degenen die het dagelijks dragen? De complete lijn bestaat voornamelijk uit thermische onderkleding, maar die is zo mooi dat je het ook gewoon als bovenkleding kunt dragen tijdens yoga, fitness of het hardlopen.

Ademend & warm
Sporters zweten, dat hoort bij de geleverde inspanningen. Zweten heeft ook een duidelijke functie: het koelt het warme lichaam af. Goede sportkleding houdt het lichaam warm, maar zorgt ook dat het lichaam kan koelen. Thundersports zocht naar de perfecte stof die aan deze eisen voldoet en vond deze voor al haar kleding. Dat leverde bovendien lichtgewicht kleding op die je lichaam optimaal warm houdt, maar tevens de ademt zodat je niet oververhit. Een perfecte combinatie. De kleding is getest door sporters en zowel geschikt voor profs als amateurs. In de webshop kom je het uitgebreide assortiment voor hem en voor haar tegen. Neem dus gerust eens een kijkje en ervaar zelf hoe fijn deze kleding zit. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn felgekleurde oranje sportbeha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.