donderdag 14 januari 2016

Stem mee voor de Diamond ThemePark Awards

Voor de zesde keer op rij wordt dit jaar de Diamond ThemePark Awards gehouden. Dé verkiezing voor alle themaparken in Nederland en België, maar er worden ook prijzen uitgereikt aan de beste parken voor Europa. De genomineerden zijn bekend… wie wil jij dat er wint?


De genomineerden zijn…
Jaarlijks brengen meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete parken. Er zijn 20 categorieën waarvoor 52 verschillende parken zijn genomineerd. De meeste nominaties zijn bij de pretparken in de wacht gesleept door Efteling en Plopsa, met ieder 15 nominaties. Toverland heeft 12 nominaties, gevolgd door Bellewaerda met 11 en Walibi Belgium met 10 nominaties. Walibi Holland heeft 9 nominaties. Daarnaast kun je stemmen op verschillende gethematiseerde dierenparken. Pairi Daiza gaat daarbij – zonder verrassing – voorop met 10 nominaties. De KMDA parken hebben 8 nominaties, GaiaZOO en Safaripark Beekse Bergen hebben er beide 7. Uiteraard zijn er nog veel meer parken genomineerd. Check hiervoor de website!

Stem mee!
Wat is jouw meest favoriete pretpark of dierenpark? Laat je stem horen op DiamondThemeParkAwards.com en wie weet vallen je favoriete parken wel in de prijzen. De winnaars worden op 10 mei 2016 bekend gemaakt tijdens een speciaal uitreikingevenement in Walibi Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.