donderdag 7 januari 2016

Cool Bear siroop: zonder suiker, vol smaak

Wil je lekker in je vel zitten, dan zal je vaak veel water drinken. Water is namelijk heel goed voor een mens, zo heb ik vorig jaar weer bevestigd gekregen bij de SPA Waterclass. Maar soms is alleen water drinken een beetje simpel en wil je wel eens wat anders. Thee bijvoorbeeld. Of een lekkere siroop om je water meer smaak te geven. En wil je water met siroop zónder suiker drinken? Juist, dan kies je voor de siropen van Cool Bear.


Siroop met stevia
Ik leerde dit merk kennen tijdens het Lifestyle Lab afgelopen oktober. Hier kreeg ik een heerlijk glaasje Cool Bear Appel/Cassis om te proeven. Ik vond het heerlijk fris en het smaakte echt naar appel en cassis, zonder overdreven zoet te zijn. De siropen zijn gezoet met stevia en bevatten verder alleen suikers die rechtstreeks uit de vruchten zijn gekomen. Geen geraffineerde toegevoegde suikers dus.

Geschikt voor iedereen
Of je nu bewust suikervrij wilt leven, je kinderen gewoon een verantwoord drankje wilt voorzetten, aan het afvallen bent of diabetespatiënt bent: Cool Bear siropen zijn geschikt voor iedereen. Het is verkrijgbaar bij Albert Heijn, D.I.O. drogisterijen en verschillende geselecteerde supermarkten in Nederland. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar, dus er is altijd een smaak die ook bij jou past.

Na het sporten
Als je sport dan is drinken ook heel belangrijk. Gewoon water is hartstikke goed, maar wil je een verfrissend smaakje in je bidon dan voeg je eens een scheutje Cool Bear citroen toe aan de mix. Dorstlessend, niet zoet en vooral erg lekker.

Om mee te bakken
Wist je trouwens dat de Cool Bear siropen ook heel geschikt zijn om te gebruiken bij het bakken van taarten en cupcakes? Stevia kan zonder problemen verwarmt worden, zonder dat het stroperig wordt. Geef de glazuur eens een beetje smaak met Cool Bear Aardbei of doe een scheutje appel/cassis in het cakebeslag. En je kunt yoghurt er uiteraard ook mee opfleuren. Het fijne is dat je maar weinig nodig hebt (ook voor een glas limonade) om op en top van de smaak van Cool Bear te kunnen genieten. Kijk ook eens op de website met Cool Bear recepten en geniet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.