zondag 22 december 2013

De leukste uitjes voor de Kerstvakantie

Afgelopen vrijdagmiddag is voor alle schoolkinderen de Kerstvakantie begonnen. Tijd om lekker met het hele gezin, opa en oma, de oppas, oom of tante op pad te gaan. Want tijdens de Kerstvakantie toveren veel pret- en dierenparken zich helemaal om in een prachtig winters tafereel. Ook zonder sneeuw wordt het genieten. Dus heb je zin in een leuk uitje, maar je hebt nog niets gepland? Dan volgen hier enkele leuke ideeën. Fijne Kerstvakantie allemaal!



Winterse activiteiten in de dierentuin
Ook tijdens de Kerstvakantie kun je bij de leukste dierentuinen van Nederland terecht. Verlicht met kilometers sfeerlampjes, versierd met dennenbomen en natuurlijk speciale avondopenstellingen. Geniet van in Winterpark Amersfoort bijvoorbeeld van een bijzondere rondleiding in een heuse koets, versier in Safaripark Beekse Bergen zelf een kerstboom voor de gorilla’s en andere dieren en kijk in Dierenrijk tijdens de Kerstdagen hoe de nieuwe olifanten van hun kerstdiner smikkelen. In diverse dierentuinen is het mogelijk om een handje te helpen met het maken van lekkers voor de dieren en aan te schuiven aan een heerlijke kerstbrunch. Of geniet van Aqua Bella in een betoverende sprookjessetting in het Dolfinarium.
De volledige programma’s en de mogelijkheid tot reserveren van en voor de winteractiviteiten vind je op de websites van Dierenpark Amersfoort, Safaripark Beekse Bergen, Dolfinarium en Dierenrijk.



Foto’s: Dolfinarium/©berrydenijs – Safaripark Beekse Bergen – Dierenpark Amersfoort – Dierenrijk

Winters pretpark
Heb je zin in avontuur en plezier voor het hele gezin van de allerkleinsten tot de oudsten? Dan is het een aanrader om de Winter Efteling te ontdekken. Beleef de sprookjeswereld in een extra sprookjesachtige winterse setting en laat je verrassen door gevels die in het donker tot leven lijken te komen. Of geniet van een dagje Plopsaland De Panne, geheel in winterse sferen. In Plopsaland De Panne geniet je alleen tijdens de kerstvakantie van een bijzonder Aziatisch pop-up restaurant, vlakbij het Bumba theater. In beide parken kun je naast genieten van diverse attracties ook heerlijk schaatsen en andere winterse activiteiten ondernemen. Dat wordt genieten!
Voor meer informatie en openingstijden kijk je op Efteling.nl en Plopsa.be.


Foto’s: Efteling – Plopsaland de Panne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.