vrijdag 13 december 2013

Maak je eigen hoodie

De winter is in volle gang en het wordt zo zachtjes aan steeds kouder. Heerlijk natuurlijk, want misschien krijgen we wel weer veel natuurijs om op te schaatsen of bakken met sneeuw om in te spelen. Mijn hond en ik zijn gek op lange wandelingen door kersverse krakende sneeuw, maar dan wel lekker warm aangekleed. Wist je dat je bij Spreadshirt.nl zelf de allerleukste winterkleding maakt? Ook leuk om weg te geven!



Winterse hoodies
Wanneer je van wintersporten houdt, dan is het goed om je sportief maar warm aan te kleden. Want zeg nu zelf, zo’n superdikke winterjas zit alleen maar in de weg als je achtjes aan het draaien bent op de ijsbaan of als je met je snowboard van de berg af komt roetsjen. De heerlijk sportieve hoodies van Spreadshirt zijn gemaakt van de beste materialen en houden je lekker warm tijdens het sporten. Het leukste aan Spreadshirt is dat je zelf bepaalt wat er op je hoodie komt te staan qua afbeelding of logo. Ga je met een groep vrienden op wintersport? Geef dan iedereen zijn eigen, persoonlijke hoodie met daarop een kreet van je vriendengroep of logo van de sportvereniging. Of zorg dat het familiesneeuwballengevecht wordt opgefleurd met deze winterse truien met jullie familienaam erop. Zo kun je elkaar ook nog eens goed herkennen op de piste of tussen de bergen sneeuw.



Kerstcadeautjes
Maar je kunt nog veel meer creaties maken via Spreadshirt. Wees zelf een fashion designer en creĆ«er de meest leuke sjaals, T-shirts, tops, jurkjes, tassen en bijbehorende accessoires, zoals mokken en slabbetjes voor jezelf of vrienden en familie. Je kunt zelf ontwerpen zoals foto’s en tekeningen uploaden of putten uit de uitgebreide database vol clipart en andere afbeeldingen. Leuk om cadeau te geven met Kerst, voor een verjaardag of een jubileum. Maar ook geschikt voor gekke shirts voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of groepsuitje. Laat zien wie je bent, met Spreadshirt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.