vrijdag 27 december 2013

Oud & Nieuw Party accessoires

Kerst is stijlvol: we dragen chique jurkjes, nette pakken en stropdassen en vlinderstrikjes. Uiteraard met een beschaafd glittertje hier en daar. Maar met Oud & Nieuw mag je uitpakken! Oudjaarsavond is een feestje en dat mag je laten zien ook. Over the top glitterjurkjes, foute jasjes die alleen showbizzquiz presentatoren dragen en heel veel leuke accessoires zijn geen uitzondering. Helemaal wanneer je naar een feestje gaat.



Party Time!
Je ziet steeds vaker dat Oudjaarsavond gepaard gaat met een gemaskerd bal bijvoorbeeld. Maar ook met Roaring Twenties thema of gewoon lekker gek met glitters. Qua make-up en nagels kom je natuurlijk al een heel eind (zie voor leuke tips het artikel Glitter & Glamour) voor een feestelijke look. Maar vergeet de leuke party accessoires niet! Zo kun je voor weinig bij winkels als Action en Xenos al super leuke glitter hoedjes, boa’s en maskers kopen. Of ga eens bij je feestwinkel kijken voor leuke ideeën. Hou je niet zo van uitbundige accessoires? Kies dan eens voor een sjerp met Happy New Year erop. Deze kun je ook over je jas dragen.

Pas op! Licht ontvlambaar
Veren van een boa of masker en andere accessoires zijn vaak licht ontvlambaar. Pas daarom goed op met vuurwerk en open vuren, zoals kaarsen en vuurkorven. Zorg dat je je accessoires daarom ook goed kunt opbergen in een (hand)tas om te voorkomen dat deze vlam vatten.

Warme jas
Wat er ook gebeurt, meestal kom je om middernacht toch wel een keer buiten om het vuurwerk te bewonderen. Zorg daarom dat je een warme jas bij je hebt – vooral als je van binnen komt kan het buiten extra koud zijn. Heb je besloten om Oud & Nieuw in je mooiste feestjurkje te vieren? Neem dan een legging mee die je even snel kunt aantrekken. Dat is overigens ook weer veiliger: een panty is immers ook licht ontvlambaar. En zorg ook voor makkelijke schoenen. Je hakjes mag je best verruilen voor je favoriete platte laarzen als je buiten het vuurwerk bewondert.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.