vrijdag 29 september 2023

Spellenmiddag Kasteelpark Born op 4 oktober

4 oktober is het Dierendag! En dat is het natuurlijk ook in Kasteelpark Born. Speciaal voor Dierendag zijn alle kinderen van harte welkom voor een spelletjesmiddag! Overigens organiseert dit gezellige dierenpark de eerste weken van oktober sowieso toffe activiteiten. Wil je weten wat? Lees dan snel verder.


(foto: Kasteelpark Born)

4 oktober Spellenmiddag

De studenten van Yuverta (de grootste, groene opleider van Nederland) nodigen alle kinderen uit om op woensdag 4 oktober van 13.00 tot 16.00 uur te komen spelen in het park. Er zijn tal van spelletjes om te doen en er wordt geknutseld. Maak je eigen papegaai voor thuis en speel dierenmemory!

Kinderboekenweek

Op 4 oktober start ook weer de jaarlijkse Kinderboekenweek (van 4 oktober tot en met 15 oktober). Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is Bij mij thuis! Kom samen met de kinderen ontdekken hoe dieren leven. De een bouwt een huis van takjes, de ander van steen en weer andere dieren van modder. Vanaf 1 oktober tot en met 15 oktober kun je bij Kasteelpark Born een speciale speurtocht doen waarbij je samen ontdekt welke dierenhuizen er allemaal zijn!

Praktische informatie

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kinderen betalen € 7,00, volwassenen € 9,50 en 65+-ers € 8,50. Voor meer informatie, zoals de route en de plattegrond, kijk je op KasteelparkBorn.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.