vrijdag 9 december 2016

Productreview: 5 nieuwe producten van De Kleine Keuken

Afgelopen november was ik te gast op het Bloggersevent van De Kleine Keuken en daar heb ik weer heerlijk nieuwe productjes geproefd voor kinderen, maar wij volwassenen mogen natuurlijk ook meesnoepen van al dit lekkers. In dit artikel bespreek ik 5 producten van De Kleine Keuken die nieuw zijn in het assortiment. Uiteraard allemaal zonder suiker, palmvet, smaakversterkers en andere ingrediënten die kleintjes niet nodig hebben. En ik mag een lekker tussendoortjes pakket weggeven! (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Nieuwe broodbelegjes: aardbei & bietjes en mango & pompoen
Variëren met broodbeleg is heerlijk en deze spreads vinden wij volwassenen ook heerlijk! Het beleg aardbei & bietjes heeft al het zoete van heerlijke verse aardbeien, vermengd met de frisse smaak van bietjes. Je denkt misschien ‘deze combinatie kan niet’, maar je moet het echt proeven. Het is heerlijk! Ook de mango & pompoen is lekker zoet en fris. Je ruikt voornamelijk de pompoen, maar als je het proeft, dan komt de smaak van mango ook snel naar boven drijven. Ik vond het heerlijk! Na openen bewaar je deze lekkere spreads in de koelkast.

Lekkere tussendoortjes
Geef je kind gerust een lekker koekje met deze biologische Superheldjes (in het midden op de foto). De brosse koekjes zijn gevuld met een zachte vulling van appel. De koekjes zijn lekker zoet (zonder suiker, echt waar) dankzij de appels in het recept. Het heeft een heerlijk volle smaak, waar kinderen geheid blij van worden.
Omdat kinderen ook van wat hartigs houden tussendoor, maar je je kind ook verantwoorde tussendoortjes wil geven, hebben de meiden van De Kleine Keuken twee verrassende nieuwe producten gemaakt. Links op de foto liggen de heerlijke Groenten Wolkjes, en ja, dat zijn een soort lekkere zachte, luchtige chippies. De chippies zijn gemaakt met maïs, rode linzen en groene erwtjes. Vreemde combi? Welnee! Het zijn heerlijke chippies, perfect voor kleine knuistjes en geschikt voor kindjes vanaf 8 maanden oud.
Rechts op de foto zie je de nieuwe Toverstokjes. Te vergelijken met soepstengels, maar dan helemaal anders. In deze Toverstokjes van tarwemeel met rozemarijn is namelijk geen zout toegevoegd – iets wat bij gewone soepstengels wel het geval is. De stokjes hebben een heerlijke smaak dankzij de olijfolie en de rozemarijn die je goed proeft door het gebrek aan zout.

Win een Tussendoortjes pakket
Wil jij de producten van De Kleine Keuken proberen met je kindje? Doe dan mee met de actie. Vertel mij op Facebook waarom je deze producten wil winnen en wie weet ontvang je dan het Tussendoortjespakket, bestaande uit Groenten Wolkjes, Toverstokjes, Rozijntjes en een doos Rozijnenrakkers. Geef je kinderen goede smaak en verantwoorde tussendoortjes en doe mee!
Meedoen kan tot en met vrijdag 16 december 2016. De winnaar wordt maandag 19 december gekozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.