maandag 1 augustus 2016

Inspiratie: Doe meer met je vakantiefoto’s

Ik ben net terug van twee heerlijke weken in Bretagne, Frankrijk en uiteraard heb ik weer allerlei leuke, mooie, sfeervolle en knotsgekke foto’s gemaakt op vakantie. We hebben dan ook veel gedaan wat op de gevoelige plaat vastgelegd móest worden. Na de vakantie rest echter de volgende taak: wat ga je doen met de vakantiefoto’s? Sinds het digitale tijdperk zien we vaak van foto’s weinig meer terug. Ja, er verschijnen een paar op Instagram, Twitter en Facebook. En heel vaak blijft het daar bij… En dat is jammer van je vakantieherinneringen. Doe daarom meer met je vakantiefoto’s en laat je inspireren door deze mogelijkheden. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Maak een ouderwets fotoboek
Laat je allermooiste foto’s afdrukken bij de Hema of het Kruidvat, zodat je de vakantiefoto’s weer fysiek in je handen hebt. Dat geeft toch een heel ander gevoel dan digitale plaatjes scrollen op je iPad. Koop er dan ook een mooi fotoboek bij en fotosplitjes zodat je de foto’s met reisverslag in kan plakken. Zo maak je van je vakantie een blijvende herinnering. Hou je niet zo van inplakken, maak dan een digitaal fotoboek voor een tastbare herinnering aan een prachtige vakantie.

Hang je mooiste herinnering aan de muur
Jullie staan er zo mooi op samen en die ene foto van de kinderen spattend in de zee is echt een perfect plaatje geworden. Die foto’s verdienen het om tot kunst te worden verheven en dus te worden opgehangen aan de muur. Laat de foto uitvergroten en koop er een bijpassende lijst bij. Of – heel chic en bijzonder – laat de foto’s afdrukken op glas of hout. Zo een uitvergroting vormt tevens een mooi cadeau voor bijvoorbeeld je ouders.

Maak er een bijzonder fotocadeau van
Over fotocadeaus gesproken, er zijn nog meer mogelijkheden om je mooiste vakantiefoto’s om te toveren tot een bijzonder cadeau. Wat dacht je van een foto op een mok, onderzetters, een muismat (zo kun je tijdens het werk nog even wegdromen) of op een T-shirt. Maak eens je eigen vakantieansichtkaarten of placemats van dat mooie bounty strand. Leuk voor jezelf en om cadeau te geven. Laat je fantasie eens de vrije loop en laat je ook inspireren door websites van Hema en Webprint.

Veel plezier met je vakantiefoto’s!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.