donderdag 4 augustus 2016

Spa Bruisend: voel de kick van bruisend water

Eén van mijn favoriete drankjes is gewoon Spa met bruisende bubbels die zo lekker in je gezicht springen als je een slok wilt nemen en vervolgens kietelen op je tong. Spa Bruisend dus. Ook Spa Touch of vind ik heerlijk en zo nu en dan een Spa Finesse met een kleinere bubbel uit de mintgroene fles. Water – ook met bubbels – is verfrissend en tijdens de zomermaanden geen overbodige luxe. Het verfrist niet alleen, het geeft zelfs een lekkere kick. En die kick kun je met Spa Bruisend op een nog uniekere manier ervaren. Deze zomer maak je namelijk kans op een Samsung S7 Gear VR-set of één van de Spa VR Google Cardboards. (foto’s: Spa)

Zo doe je mee
Deelname aan deze actie is eigenlijk heel gemakkelijk. Je maakt namelijk al kans op een VR-set of cardboard bij aanschaf van één fles Spa uit de Bruisend-lijn – te herkennen aan het rode etiket. Scan vervolgens de barcode van het Spa Bruisend product op Spa.nl en vul je e-mailadres in. Iedere
week selecteert Spa een aantal gelukkige winnaars. Deelnemers die niet hebben gewonnen, kunnen de week erna gewoon weer meedoen. En die fles Spa Bruisend, daar geniet je dan gewoon lekker van.

Natuurlijke bubbels
Wist je trouwens dat Spa Bruisend geen kunstmatig toegevoegde bubbels bevat? Iedere bubbels is puur natuur, dankzij de minerale steenlagen in de Ardennen waar het water voor Spa Bruisend doorheen is gesijpeld. Je leest er meer over in het artikel SPA: bijzonder mineraalwater uit de Ardennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.