donderdag 10 december 2015

De Kleine Keuken: lekker & verantwoord voor je kleintje

Eind november was ik te gast bij De Kleine Keuken tijdens het bloggersevent. Hier werd veel verteld over verborgen suikers in onze voeding. De vier mama’s aan het roer van De Kleine Keuken weten niet alleen veel over voeding, ze doen er ook echt iets mee en hebben op die manier heel veel lekkers gemaakt voor baby’s en kinderen – en stiekem ook een beetje voor jou. Er is een uitgebreide lijn maaltijdjes, koekjes en broodbeleg. Verkrijgbaar via de eigen webshop of bij Jumbo (vraag er maar eens naar bij jou in de winkel!). Uiteraard bevat al dit lekkers geen onnodige toevoegingen.


Maaltijdjes
Zelf koken is natuurlijk het beste, dat zeggen ook de mama’s van De Kleine Keuken. Maar als je dan toch een maaltijdje nodig hebt, dan kun je bij hen terecht. Er zijn maaltijden voor baby’s van vier tot zes maanden, van zeven tot negen maanden en vanaf 10 maanden. Het verschil zit hem in de verschillende texturen en uitgebreidere hapjes. Zo zijn er voor hele kleintjes lekkere wortel- en pompoenhapjes verkrijgbaar, terwijl een kleintje van 10 maanden al lekker kan genieten van een maaltijd met zalm, zoete aardappeltjes, doperwtjes en dille. Eten is een feest en dankzij de duidelijke texturen van groente, fruit, vlees en vis zullen kinderen later wanneer ze met de pot mee-eten sneller de ingrediënten herkennen.

Koekjes
Wie houdt er nu niet van een lekker koekje? Even wat zoets tussendoor, daar vindt iedereen toch lekker. Daarom zijn er twee verschillende koekjes in de serie van De Kleine Keuken verschenen. Een doos met heerlijk zachte babykoekjes en een doos met tarweletterkoekjes voor oudere kindjes. De koekjes zijn gezoet met appel.

Broodbeleg
Een broodje zoet is zo lekker! Vooral naast een broodje met hartig beleg. Om je kind een verantwoord sneetje brood te geven met zoet beleg zonder suikers of gehard palmvet, kies je voor de Appel/Peer stroop of Pindakaas van De Kleine Keuken. Heerlijk en eerlijk van smaak. En wat dacht je van de bijzondere Amandelpasta? O en de olie op de pindakaas? Dat is heel normaal. Gewoon even doorroeren en smullen maar!

Altijd in ontwikkeling
Het assortiment van De Kleine Keuken is volop in ontwikkeling. Heb je zelf nog een idee voor een maaltijd, broodbeleg of ander product? Kijk dan op de website en laat het de dames weten. Alle ideeën zijn van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.