zaterdag 14 november 2015

Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice

Jongens heb je het al vernomen? Sinterklaas is aangekomen! Eindelijk gaat het grootste kinderfeest van Nederland weer helemaal los. Dat wordt leuke cadeautjes uitzoeken, surprises maken en natuurlijk gedichten schrijven. Ben je niet zo een dichtkunstenaar of schiet je al helemaal in de stress bij het bedenken van een rijm voor je collega, buren, lieve familie of beste vriendin? Haal dan even diep adem en stuur een berichtje naar mij voor de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice. Want Pakjesavond is niet compleet zonder rijm of een gedicht. En de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice brengt bij een ieder een lach op het gezicht. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Wat moet je doen?
Stuur mij een e-mail met daarin je wensen voor een gedicht. In principe kost een gedicht van 12 regels €5 (incl. BTW), maar bij afname van langere gedichten of meerdere gedichten kunnen we een mooie pakketprijs voor je samenstellen. Wanneer je akkoord bent, dan ga ik voor je aan de slag, terwijl jij heerlijk kan relaxen. Gedichten worden aangeleverd in een makkelijk te printen PDF.

Rijmen en dichten tot en met 4 december
De Sinterklaasgedichtenservice is dagelijks te bereiken vanaf 14 november tot en met 4 december 12 uur 's middags (per e-mail ook in het weekend). Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.