donderdag 19 november 2015

Sinterklaasuitjes voor een Spetterend Sinterklaasfeest

Het grootste kinderfeest van het jaar is weer in volle gang. En terwijl Sinterklaas en zijn Pieten overal langs gaan bij de kinderen, is het ook mogelijk om bij Sinterklaas langs te gaan. Daarnaast houdt Sint ook wel van een uitje naar de dierentuin of een pretpark. Komen jullie ook met het hele gezin op een bijzondere manier Sinterklaasvieren? Kijk ook eens op de website van je favoriete park voor de Sinterklaasvieringen. Ik zet er in ieder geval vast een paar voor je op een rijtje. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Park van Sint
Omdat Sinterklaas er wel van houdt bij de dieren op bezoek te gaan, heeft Ouwehands Dierenpark de tuin helemaal omgetoverd tot Park van Sint. In de weekenden voor Pakjesavond (dus op 21, 22, 28 en 29 november) zijn er allerlei leuke Sinterklaasactiviteiten in het park te beleven. Ontmoet Sint en zijn Pieten, ga op de foto met het liefste paard van de wereld – Amerigo dus – en doe mee aan de Pietentraining. Je kunt pepernotenbakken en natuurlijk gaat ieder kind naar huis met een Pietendiploma. Bamboo Bill verzorgt een gezellige Sinterklaasshow in de feesttent. O en tussentijds kun je natuurlijk ook gewoon genieten van de dieren. En de hond mag ook mee naar Ouwehand. Dat wordt genieten voor het hele gezin. (foto: Ouwehands Dierenpark)

Een haag voor Sinterklaas
In het altijd gezellige Plaswijckpark zal er een groots Sinterklaasfeest worden gehouden op 28 november om 13:00 uur. Neem alle buurtkinderen mee, maar ook opa en oma en iedereen die je kent, want samen met papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes gaan de kinderen een lange welkomsthaag vormen waardoor Sinterklaas met zijn paard en alle pieten doorheen gaan lopen. Daarna zal er veel gezongen worden en natuurlijk mag je met Sinterklaas op de foto! Het feest is om half 4 weer afgelopen. Komen jullie ook? (foto: Plaswijckpark)

Sint-weekends in Plopsa-parken
Zoals ieder jaar brengt Sinterklaas ook een bezoek aan de Plopsaparken in Nederland en Belgiƫ. Zo kun je tijdens de Sint-weekends op 21, 22, 28 en 29 november en zelfs nog op 5 en 6 december naar Plopsa Indoor Coevorden Sinterklaas zelf de hand schudden en krijgen alle kinderen nog een zakje met lekkers mee naar huis. Dat geldt ook voor iedereen die op dezelfde dagen (met uitzondering van 29 november) naar Plopsa Indoor Hasselt komt. Hier is er echter ook een heuse Zwarte Pietenschool waar iedereen mag ervaren hoe het is om een echte Piet te zijn. Wil je het grootste kinderfeest van het jaar echt spetterend beleven? Dan moet je toch echt in het grote park van Plopsaland De Panne zijn. Op 21, 22, 28 en 29 november en ook 5 en 6 december komt de goedheiligman om 1 uur naar het pretpark met een feestelijke intrede. Natuurlijk geeft hij nog even een toespraak bij de kiosk. Iedere dag van de Sint-weekends kun je genieten van een knotsgekke Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater (de show kun je met een geldig ticket voor het park bezoeken). Na de show is er een feestelijke verjaardagsparade door het park waarbij de kinderen Sint en Pieten kunnen uitzwaaien. Ook krijgt iedereen wat lekkers mee! Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets, kijk op www.sintweekends.com. (foto: Plopsa)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.