vrijdag 27 november 2015

Het Betoverde Bos van Sleek

Er was eens in een land hier ver vandaan een magisch bos vol bijzondere bewoners en kleuren. Wie op de paden bleef genoot van donkergroen mos en paarse heide. Maar wie op avontuur durfde te gaan door het woud op zoek naar de mysterieuze uithoeken ervan, ontdekte een heel nieuw kleurenpalet van glanzend oranje, matpaars en ijzig glinsterend blauw… Eén fee vond al deze kleuren zo mooi dat ze deze besloot te vangen in een minerale poeder. Zo kon zij zich iedere dag verwonderen. De naam van de fee? Dat is Sleek. Het kleurenpalet noemde zij Enchanted Forest. Een sprookje dat je zelf in huis kunt halen. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)


Betoverende oogschaduw
Het lijkt wel een sprookje, dit nieuwe kleurenpalet i-Divine oogschaduw van Sleek, maar het is echt werkelijkheid. De 12 prachtige kleuren haal je makkelijk via de webshop van Alles voor je uiterlijk in huis (€ 10,49 exclusief verzendkosten). Zoals je van Sleek mag verwachten zijn de kleuren van deze minerale oogschaduwpoeders perfect op elkaar afgestemd, zodat je ze eindeloos met elkaar kunt combineren voor een sprookjesachtig effect. Maar je kunt de shimmers en matte oogschaduwkleuren ook eenvoudig samen gebruiken met de kleuren van andere i-Divine paletten. Toch zal Enchanted Forest je lievelingssprookje voor het komende herfst- en winterseizoen worden. Het i-Divine palet bevat uiteraard een spiegel en een applicator om de kleuren met precisie mee aan te brengen.

Sprookjeskleuren
De kleuren van het palet zijn geïnspireerd door de sprookjes die in een betoverd bos kunnen afspelen en daarom zijn zij ook vernoemd naar attributen of personages uit deze sprookjes. Er zijn vier matte kleuren (voor een klassieke smokey eye) genaamd Glass Slipper (transparant roze), Beatrice (pruimpaars), Prince Charming (koninklijk blauw) en Anastasia (heidepaars). De overige acht kleuren bevatten zijdezachte shimmers die je ogen op een magische wijze laten stralen. Er is Perla (parelmoer blauwpaars), Fairy Godmother (vertrouwd oudroze), Grand Duke (koningsblauw met een vleugje donkerpaars), Drizella (bronzig grijs), Pumpkin (goudkleurig oranje), Happily Ever After (dromerig zilvergroen), Daphne (glanzend mosgroen) en Lady Tremaine (een mysterieus donkerpaars). Draag ze samen voor een glanzende smokey eye of draag ze alleen. Gebruik je fantasie, creëer je eigen look en wees de heldin in je eigen sprookje.Laat je creativiteit de vrije loop
Ik ben fan van dit palet. De kleuren zijn werkelijk prachtig en brengen heel gemakkelijk aan op het ooglid met de applicator of je vingers. De kleuren mengen ook fijn met elkaar, wat ideaal is als je smokey eyes wilt creëren. De i-Divine Enchanted Forest is mijn tweede palet van Sleek. Ik heb ook de i-Divine Original Palette waar ik eerder dit jaar al over schreef. Als je houdt van mooie, volle kleuren zowel in een matte als een glanzende uitvoering en een palet waarmee je je eigen creativiteit de vrije loop kunt geven, dan is i-Divine van Sleek ook echt iets voor jou.

Spiegeltje Spiegeltje in mijn hand. Met Sleek Enchanted Forest ben jij ook de mooiste van het land…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.