donderdag 26 november 2015

Bijzonder lekkere thee

Ik hou van thee. Vooral met deze koude dagen en avonden. Een lekker kopje kruidenthee bijvoorbeeld, sterrenmix of groene thee met citroen. Ook hou ik van kruidige theeën, vol kaneel en een vleugje gember. Een beetje prikkelend voor de zintuigen, maar wel ideaal voor die koude herfst- en wintermomenten. En met de heerlijke theeën van Newby en de vrolijke theefilters en losse theeën verkrijgbaar via FancyTea.be creëer ik echt het perfecte wegdroomtheemoment voor gure avonden en dagen. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Zeekoe in de thee
Een kattenpootje in de thee? Als je kat dat doet kan hij zomaar zijn pootje vreselijk verbranden. Of er komt allemaal kattenhaar in je thee. Nee dat is niet zo handig. En wat dacht je van een konijntje die zijn wortel doopt in je thee? Of de staart van een eekhoorn? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar als je een van de vrolijke theefilters voor losse thee (maar je theezakje past er ook in) via FancyTea.be hebt aangeschaft, dan is het heel normaal. Ik heb gekozen voor een zeekoe die lekker een badje neemt in mijn heerlijke thee. De theefilters in de webshop zijn gemaakt van hoogwaardige, flexibele siliconen en ze zijn makkelijk schoon te maken (gewoon in de vaatwasmachine). Als je dan toch in de webshop aan het kijken bent, bestel dan meteen een heerlijke thee mee. Bij Fancy Tea kun je kiezen uit hele luxe theeën, zoals gemberkoekjes thee en apfelstrudel thee! Daar kun je geen genoeg van krijgen.

Winterdroom
Wil je even wegdromen met je kop thee? Kies dan eens voor de nieuwe theeën van het merk Newby. Deze klassieke Engelse theeën zijn van zeer hoge kwaliteit – en dat proef je. Speciaal voor het feestseizoen kun je speciale sprookjesachtige cadeaublikjes krijgen met bijvoorbeeld Winter Dream, een zwarte thee met gember en citroen of Cinnamon, een kruidige zwarte thee barstensvol kaneel. Beide theeën geven je een heel goed gevoel als je de thee alleen al ruikt. Dat wordt heerlijk wegdromen onder je favoriete dekentje op de bank met een kop Newby thee tussen je handen. De heerlijke theeën zijn verkrijgbaar in zeer bijzondere cadeauverpakkingen. Voor verkoopprijzen en de aanschaf van de thee kijk je gewoon in de webshop. Voor koude winteravonden is Winter Dream een echte aanrader. De zwarte thee overheerst niet en de mix van gember en citroen is echt precies goed. En Cinnamon is gewoon puur genieten van kaneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.