dinsdag 3 november 2015

Dr. Hauschka helpt SOS Kinderdorpen

In november is het feest bij SOS Kinderdorpen. Deze prachtige organisatie bestaat dan 50 jaar! In die 50 jaar heeft SOS Kinderdorpen heel veel kinderen opgevangen in een liefdevolle familie en zal dat nog vele jaren gaan doen. Dr. Hauschka draagt SOS Kinderdorpen een heel warm hart toe. En daarom hebben zij een bijzondere actie deze maand. Van iedere verkochte Bodyolie Rozen doneert Dr. Hauschka € 1,- aan SOS Kinderdorpen als felicitatie voor dit jubileum. Producten van Moeder Natuur voor Moederliefde. Voor meer informatie kijk je natuurlijk op Dr.Hauschka.com. (foto’s: Dr. Hauschka)

Heerlijke rozenolie
De Bodyolie Rozen van Dr. Hauschka is een echte verwennerij voor je huid. Vooral nu de herfst gure dagen kan meebrengen en je dit zeker aan je huid zal gaan voelen. De luxe olie bevat de etherische olie van de gedroogde bloemen van de kostbare Damascener roos. Om deze oliƫn los te krijgen worden ze een week lang in zonnebloemolie van gecontroleerde teelt gedrenkt. Het is een bijzonder proces waarbij de harmoniserende eigenschappen van de roos het beste tot hun recht komen. Verder bevat de Bodyolie vochtvasthoudende jojoba-olie. Ideaal voor een heerlijke massage of om aan te brengen na een lange dag werken. Verwen je lichaam en zintuigen en steun tegelijkertijd SOS Kinderdorpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.