donderdag 4 december 2014

Last minute Sinterklaasstress

Het is 4 december vandaag en morgen is het dus Pakjesavond. Een heerlijke avond vol Sinterklaaspret en cadeautjes met gedichten erbij… Ik heb er helemaal zin in (zeker na gisteren). Vooral omdat ik er ook helemaal klaar voor ben. Schieten bij jou de vlekken in je nek of slaat je hart een slagje over bij het lezen dat het MORGEN Pakjesavond is? Dan heb ik een paar tips om de Last minute Sinterklaasstress te boven te komen.


Maak een to do-lijstje
Het klinkt heel simpel, maar het is o zo effectief: maak een to do-lijstje. Wanneer je namelijk duidelijk op papier zet wat je allemaal nog moet doen voor Pakjesavond, dan maak je het visueel voor je zelf en kun je het rijtje afgaan. En lekker wegstrepen wat je al gedaan hebt.

Het is vanavond koopavond
O jee! Heb je nog cadeautjes nodig? Geen paniek! Je kunt natuurlijk in de lunchpauze op kantoor even snel naar de winkel rennen, maar je kunt ook vanavond op je gemak gaan shoppen. Veel winkels zijn namelijk gewoon open vanavond. Ook wanneer het niet de vaste koopavond van je woonplaats is. Kijk dat geeft toch best wel weer ruimte.

Besteed wat taken uit
Heb jij weinig tijd, maar heeft iemand anders tijd zat? Besteed dan – zo mogelijk – wat taken uit. Iedereen kan chocoladeletters of andere lekkernijen in huis halen. Of misschien wil je buurvrouw of lieve vriendin ook wel even inpakpapier voor je meebrengen.

Rijmpiet Gedichtenservice
En dan is het tijd om te rijmen en dichten…. Want een Sinterklaascadeau is pas echt compleet met een leuk gedicht. Wil het rijmen niet lukken of ben je geen ster in het schrijven van originele Sinterklaasgedichten? Maak je geen zorgen en besteed het uit aan mij. Writing Berries presenteert namelijk Rijmpiet Gedichtenservice, waarbij ieder gedicht origineel is en met liefde wordt geschreven.

Wat moet je doen?
Stuur mij een e-mail of een berichtje via het contactformulier met daarin je verzoek voor een (of meerdere) gedichten. Vertel in dit bericht: 1 voor wie het is (met naam en graag de leeftijd), 2 iets leuks over degene waarvoor het gedicht is (hobby’s, gekke voorvallen et cetera), 3 je persoonsgegevens (voor de factuur).

Wat kost dat dan?
Ieder gedicht is 12 regels lang en kost per stuk € 5,- (dit inclusief BTW). Bij afname van 4 gedichten of meer krijg je er 1 gratis. Dus 4 gedichten voor de prijs van 3 et cetera. En je hebt de gedichten razendsnel in de e-mail!

Verzoeken voor Sinterklaasgedichten kunnen tot morgenmiddag 5 december 12 uur worden ingediend, daarna is het niet meer mogelijk, want dan gaat deze Rijmpiet zelf genieten van het Sinterklaasfeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.