vrijdag 19 september 2014

Accessoires voor het tussenseizoen

Ik moest van de week toch echt even twee keer op de kalender kijken om te zien dat het toch echt midden september is. De heerlijke nazomerse temperaturen zouden me namelijk bijna voor de gek hebben gehouden. Hoewel het ’s morgens en ’s avonds best al fris is en de herfst duidelijk aanwezig is, trakteert Moeder Natuur ons toch maar mooi op heerlijke zomerse dagen. Maar ja… wat trek je dan aan om de hele dag voorbereid te zijn op allerlei weersomstandigheden?


Laagjes
Je trekt natuurlijk verschillende laagjes aan! Sandaaltjes en zelfs hippe flip flops met mooie gemanicuurde teennagels kunnen natuurlijk best zo in de frisse ochtend. Maar om het niet koud te krijgen kun je een jurkje, rokje of short natuurlijk combineren met een legging of een dikkere panty. Wanneer het zonnetje gaat schijnen, kun je die nog altijd uittrekken. Ook is het handig om je mouwloze top of shirtje met korte mouwtjes te combineren met een jasje of vestje. Zodra de zon schijnt kan die in je tas of onder de snelbinder. Handig toch.

Accessoires
Andere leuke accessoires voor dit tussenseizoen zijn sjaaltjes van dun materiaal en natuurlijk verschillende hoedjes. De sjaal houdt je nek lekker warm wanneer je zo ’s morgens op de fiets zit of de hond uitlaat, terwijl een beanie of fedora hoedje je hoofd beschermt. Ook tegen kou van mist of voor een plotselinge regenbui. Bovendien kan de klep van een pet of hoedje je ogen beschermen tegen de felle, laaghangende zon, samen met je zonnebril natuurlijk.

Geniet lekker van jullie weekend! Ik ga zondag eens een kijkje nemen op het Snorfestival van Uitgeverij Snor. Hopelijk hebben we weer net zulk mooi weer als afgelopen week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.